Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok pahalı olmasada ayrıca klavye ve kulaklık almak istiyorum ucuzundan ama kulaklık azcık pahalı olabilir bu İncehesap gaming geceleri indirimlerinden tavsiye edebilirsen çok güzel olur

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
1-2K arası kulaklık ( kablosuz olsa süper olur )
1k civarına mousepad arıyorum ne önerirsin ???

Herkes takılma sorunundan bahsetmiş 3kya çıkartsak bütçeyi ne önerirsin ? Mchose A5 Ultra ve Darmoshark ms3 max diyen oldu
Takılma sorunu ilk çıktığı zaman vardı oda donanımsal değildi yazılım güncellemesiyle halledildi zaten.

Güzel mouse ama 8k hz dongle içinden çıkmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1-2K arası kulaklık
3kya cıkar mı
1k civarına mousepad arıyorum ne önerirsin

10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok pahalı olmasada ayrıca klavye ve kulaklık almak istiyorum ucuzundan ama kulaklık azcık pahalı olabilir bu İncehesap gaming geceleri indirimlerinden tavsiye edebilirsen çok güzel olur
Hocam sizden ricam mouse ve kulaklık için bütçenizi yazar mısınız? Toplam değil ürün başına.

Son düzenleme:
James Donkey 712 kulaklıktan kablosuz kulaklığa geçiş yapacağım. Ses kalitesinden ödün vermeden bütçe 3-4k.
gözlük takıyorum

Eğer çıkarabilirsen kesinlikle öneririm

Bütçene göre bu ürünler çok çok iyi öneririm hocam.

James Donkey 712 kulaklıktan kablosuz kulaklığa geçiş yapacağım. Ses kalitesinden ödün vermeden bütçe 3-4k.
gözlük takıyorum

Al geç usta bütçedeki en iyisi

Eğer çıkarabilirsen kesinlikle öneririm

Bütçene göre bu ürünler çok çok iyi öneririm hocam.

Al geç usta bütçedeki en iyisi
Listeme ekledim eyw.

Boşluğuma geldi Hahahahahahaha

Bu bütçede çok kafa karıştırmaya gerek yok çıkmaza girersin attığım ürün bu bütçedeki en iyi fp ürünlerden diyebilirim
pro-ultra çok fark ediyor mu ses kalitesinde?

Geri