Atsana 64 GB 25000 TL ye
Atsana 64 GB 25000 TL ye
A-die var anakart(asus,mis ve ya gigabyte farketmez) support memory sekmesinden kontrol edebilirsin ki kaldı ki micron ve samsung o hızlara çıkamıyor zatenBundan a-die çıkarsa(sanmıyorum) 26 falan da inersin de dehşet fark olmuyor. Ram kötü değil de fazladan 1k vermen anlamsız. İndirim de yok olması gereken bu
konumu bana baya uzak kalıyo ya antalyada olsa belki ama gerek te yok zaten 0 ram alırım daha iyi bana şu an
şunu ben alacaktım zamanında aah ah marttan beri ilanda adam dibimde oturuyor bide
H-die çıkıyordu en son pvvlerden. Zira bana da h-die çıktı. 28 26 falan çok zorlanmaya gelmiyor. Ben de ordan bakarak a-die sanarak almıştımA-dier var anakart support memory sekmesinden kontrol edebilirsin ki kaldı ki micron ve samsung o hızlara çıkamıyor zaten
Hangi model rami almıştınız link atabilir misiniz ?H-die çıkıyordu en son pvvlerden. Zira bana da h-die çıktı. 28 26 falan çok zorlanmaya gelmiyor. Ben de ordan bakarak a-die sanarak almıştım![]()
Pvv benim dediğim gibi. Pvx bu biliyorumHangi model rami almıştınız link atabilir misiniz ?
Anladım içinden çıkan çipi merak ediyorsanız dediğim gibi anakrt sitelerinden support kısmında memory kısmına girip ram modelini yazarsanız hangi çipi kullandığını görebilirsiniz. Not: hepsinde göremeyebilirsiniz.Bu pve farkındayım bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pvv benim dediğim gibi. Pve bu biliyorum
Hocam dedim ya, yaptım ben de, a-die yazıyordu birinde hangisi hatırlamıyorum. Ama ben almaya yakın o a-dielar h-dielarla değişmiş.h die var elimde. Ellemedim değerleriniAnladım içinden çıkan çipi merak ediyorsanız dediğim gibi anakrt sitelerinden support kısmında memory kısmına girip ram modelini yazarsanız hangi çipi kullandığını görebilirsiniz. Not: hepsinde göremeyebilirsiniz.
PVX532G76C36K -> model numarası
O zaman artık daha güncel testlere denk gelmemiz gerekiyor bir ara da sk hynix s-die çıkaracaktı ne oldu o işHocam dedim ya, yaptım ben de, a-die yazıyordu birinde hangisi hatırlamıyorum. Ama ben almaya yakın o a-dielar h-dielarla değişmiş.
İlk defa duydum hiçbir fikrim yok. Ram oc'e de çok merakım yok.O zaman artık daha güncel testlere denk gelmemiz gerekiyor bir ara da sk hynix s-die çıkaracaktı ne oldu o iş