Patriot Viper Xtreme 5 32gb (2x16gb) Ddr5 7600mhz Cl36 Aldım İyi mi? Acil

Bundan a-die çıkarsa(sanmıyorum) 26 falan da inersin de dehşet fark olmuyor. Ram kötü değil de fazladan 1k vermen anlamsız. İndirim de yok olması gereken bu
A-die var anakart(asus,mis ve ya gigabyte farketmez) support memory sekmesinden kontrol edebilirsin ki kaldı ki micron ve samsung o hızlara çıkamıyor zaten

A-dier var anakart support memory sekmesinden kontrol edebilirsin ki kaldı ki micron ve samsung o hızlara çıkamıyor zaten
H-die çıkıyordu en son pvvlerden. Zira bana da h-die çıktı. 28 26 falan çok zorlanmaya gelmiyor. Ben de ordan bakarak a-die sanarak almıştım :(

H-die çıkıyordu en son pvvlerden. Zira bana da h-die çıktı. 28 26 falan çok zorlanmaya gelmiyor. Ben de ordan bakarak a-die sanarak almıştım :(
Hangi model rami almıştınız link atabilir misiniz ?

Bu pve farkındayım bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pvv benim dediğim gibi. Pve bu biliyorum
Anladım içinden çıkan çipi merak ediyorsanız dediğim gibi anakrt sitelerinden support kısmında memory kısmına girip ram modelini yazarsanız hangi çipi kullandığını görebilirsiniz. Not: hepsinde göremeyebilirsiniz.
ÖRN:
PVX532G76C36K -> model numarası

Anladım içinden çıkan çipi merak ediyorsanız dediğim gibi anakrt sitelerinden support kısmında memory kısmına girip ram modelini yazarsanız hangi çipi kullandığını görebilirsiniz. Not: hepsinde göremeyebilirsiniz.
PVX532G76C36K -> model numarası
Hocam dedim ya, yaptım ben de, a-die yazıyordu birinde hangisi hatırlamıyorum. Ama ben almaya yakın o a-dielar h-dielarla değişmiş.h die var elimde. Ellemedim değerlerini

Hocam dedim ya, yaptım ben de, a-die yazıyordu birinde hangisi hatırlamıyorum. Ama ben almaya yakın o a-dielar h-dielarla değişmiş.
O zaman artık daha güncel testlere denk gelmemiz gerekiyor bir ara da sk hynix s-die çıkaracaktı ne oldu o iş

Manuel tuningle 6000 mhz cl30 görür. Güzel fiyat mı tartışılır ama ikili kit en azından chip uyum sorunu olmayacağı kesin.

elime ulaşsın en stabil halini bulurum elbet inşallah

Geri