Usb 3 2 PC Arası Switch 300 TL

Reaksiyon skoru
192

Bu çin işi kutu %99 kullanıcının ilgilenmeyeceği bir ürün. işinize yaramıyorsa yorum yapmayın ... benim gibi arayıp bulamayanlar için çok ucuz fiyata bir çözüm gibi görünüyor.

2.5hdd için yeterli güç vereceğini düşünmüyorum.
kendinden powerlı 3.5 harici diski yüksek hızda (usb3) 2 pc arasında tek tuşla switch ederek paylaşmak için başka switch yok
usb 2 ler var 200 küsür liraya klavye mouse vs için.

kullanım amacı şu şekil olur (kağıt üstünde bu yazdıklarım)
2 bilgisayar var bir adet 3.5 hdd var hdd den gelen kabloyu tek girişe switche girip--- iki adet usb3-a to a kablo ile 2 pc ye bağlanır
hangi pc de hdd ihtiyacı varsa switch üzerindeki düğme ile pc1-pc2 kablo çıkart derdi olmadan geçiş olur.
eğer usb 3 hızında veri transferi yapabiliyorsa bu fiyata bedava...

ben cihazı kullanmadım gerçekten usb 3 hızında transfer yapabilir mi bilmiyorum. sipariş geçtim. yapamazsa iade edeceğim.

yani 3.5 hdd ini 2 pc arası zahmetsiz paylaşmak isteyen varsa değerlendirebilir

Bunla aynı mantık olan ethernet çoklayıcıdan kullanıyorum :) Cidden çoğu kişiye yaramaz...

Bizde 2 bilgisayarın ortasında yazıcı var. Isı olan USB yi çıkarıp kendi bilgisayarina takıyor. Böyle bir cihaz olduğundan haberim bile yoktu. Sipariş veriyorum, çok teşekkür ederim.

Bu çin işi kutu %99 kullanıcının ilgilenmeyeceği bir ürün. işinize yaramıyorsa yorum yapmayın ... benim gibi arayıp bulamayanlar için çok ucuz fiyata bir çözüm gibi görünüyor.
Kesinlikle kablolu yazıcı ve ortak kullanım HDD vb ürünler için müthiş bir switch. Lazım olmaz olmaz, olduğunda da arattırır kendini.

+kargo 280

amazon iade kolaylığı

yok

20 lira için amazon yerine evaletim den almam ben

ama yine de sağol doğru daha ucuz
Prime olmayanlar için 70 tl fark çıkar. Evaletim Tek üründe kargolu bile daha ucuzken alacak başka ürünlerde bulduğunda piyasanın çok altında fiyat çıkar sitede gezinince mutlaka sepete atacak biseyler çıkıyor aşırı ucuz alfaisin distribütörü çünkü

2.5hdd için yeterli güç vereceğini düşünmüyorum.
kendinden powerlı 3.5 harici diski yüksek hızda (usb3) 2 pc arasında tek tuşla switch ederek paylaşmak için başka switch yok
usb 2 ler var 200 küsür liraya klavye mouse vs için.

kullanım amacı şu şekil olur (kağıt üstünde bu yazdıklarım)
2 bilgisayar var bir adet 3.5 hdd var hdd den gelen kabloyu tek girişe switche girip--- iki adet usb3-a to a kablo ile 2 pc ye bağlanır
hangi pc de hdd ihtiyacı varsa switch üzerindeki düğme ile pc1-pc2 kablo çıkart derdi olmadan geçiş olur.
eğer usb 3 hızında veri transferi yapabiliyorsa bu fiyata bedava...

ben cihazı kullanmadım gerçekten usb 3 hızında transfer yapabilir mi bilmiyorum. sipariş geçtim. yapamazsa iade edeceğim.

yani 3.5 hdd ini 2 pc arası zahmetsiz paylaşmak isteyen varsa değerlendirebilir
Bende var bu modeli tavsiye etmiyorum kızak çok zor geçiyor kolay kaydırabileceğiniz pratik bir ürün değil.

Bunla aynı mantık olan ethernet çoklayıcıdan kullanıyorum :) Cidden çoğu kişiye yaramaz...
Hocam mesela bir odada modem diğer bir odada da yan yana iki pc var masaüstü modemden gelem cat6 kablosunu mu çokluyorsunuz sizde eğer öyleyse kullandığınız ürün nedir?

Hocam mesela bir odada modem diğer bir odada da yan yana iki pc var masaüstü modemden gelem cat6 kablosunu mu çokluyorsunuz sizde eğer öyleyse kullandığınız ürün nedir?
Biri render biri şahsi bilgisayarım, modem farklı bir odada dışarıdan kablo atmıştım cat6. Switch kullanmamak için aldım. Yani tek bir cat6 kablosu ikiye ayırıyor ama ikisini aynı anda kullanamıyorsun. Render bilgisayardayken ona geçiriyorum anahtar ile.

Biri render biri şahsi bilgisayarım, modem farklı bir odada dışarıdan kablo atmıştım cat6. Switch kullanmamak için aldım. Yani tek bir cat6 kablosu ikiye ayırıyor ama ikisini aynı anda kullanamıyorsun. Render bilgisayardayken ona geçiriyorum anahtar ile.
İksinin aynı anda kullanıldığı yok galiba sizin kullandığınız ürün linki var mı?

Geri