Yardım AMD Ryzen 5 7600x İçin En Mantıklı Ayarlar Nedir ?

5 derece ciddi bi fark diye düşünüyorum ama o markalarda da muadilleri hangisi acaba merak ettim örnek atma şansınız var mıdır ?

yani hangisini thermalright ile karşılaştırsam hep minimum 2 derece fark yemiş oluyor hocam 5-6 derecelerde bu fiyat farkına değmez mi 1000 lira

5 derece ciddi bi fark diye düşünüyorum ama o markalarda da muadilleri hangisi acaba merak ettim örnek atma şansınız var mıdır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PBO kapalı sadece CO -25 ile aynı performansta düşük V dolayısı ile düşük ısı elde eder miyiz. çünkü ben bu UV ve CO mevzusunu tam olarak böyle anlıyorum
buna kafan evet cevabı veremem ama kağıt üstünde normalde evet hatta performansın artabilir de daha düşük sıcaklıkta.

Benim bir önceki anakartımda şu an kullandığım işlemci -20 curve optimizerla 13677 skor veriyordu ve 21 denediğim anda skorum düşüyordu.

Şimdiki anakartım çok daha kaliteli ama -20’de 12500 veriyor ve -30’da 13670 verebiliyor.

Yani biraz deneme yanılma yapmak gerekiyor.

Cpu soğutucu muhabbeti için de Thermalright iyidir çünkü içinde 400-500 TL değerinde bir termal macun var. Tek sürmeyle 2 sene kadar götürür cpu’yu ama senin cpu sıcak çalışan bir cpu olduğundan 1 sene götürür diyelim, paket içinde de aşağı yukarı 3-4 uygulamalık macun var ama fiyatı çok pahalı

Alıntıyı görüntüle
Yeni ayarlar ile denedim. sıcaklık facia durumda multicore'da.
PPT 105W TDC/EDC AUTO
Override +150
CO -25

Tek isteğim PUBG 1920x1080 very low ayarlarda 0 sıkıntı ile oyun oynamak dostlar :D

Cpu clock override +100,150 ideal
Curve optimizer -20 all core iyidir. Stabil olduğuna eminsen -25 de çekebilirsin

Ppt tdc edcyi sınırlama ppt tdc edc motherboard ayarı varsa onda kalsın çünkü ppt tdc edc sınırlanırsa maks clock sınırlanır ve performans düşer puan azalır

Termal limit bence koymana gerek yok sentetik testler dışında 80 derece görecek bi işlemci değil

Yalnız cinebench r23 de niye o kadar ısınmış? Soğutucu nedir? Benim 5800x3d 240mm ye rağmen cinebench r23 de 80 derece dahi görmüyor 90 ı bırak.

Macun ve soğutucu nedir ne zaman alındı değiştirildi?

Cpu clock override +100,150 ideal
Curve optimizer -20 all core iyidir. Stabil olduğuna eminsen -25 de çekebilirsin

Ppt tdc edcyi sınırlama ppt tdc edc motherboard ayarı varsa onda kalsın çünkü ppt tdc edc sınırlanırsa maks clock sınırlanır ve performans düşer puan azalır

Termal limit bence koymana gerek yok sentetik testler dışında 80 derece görecek bi işlemci değil

Yalnız cinebench r23 de niye o kadar ısınmış? Soğutucu nedir? Benim 5800x3d 240mm ye rağmen cinebench r23 de 80 derece dahi görmüyor 90 ı bırak.

Macun ve soğutucu nedir ne zaman alındı değiştirildi?
Macun MX-4 ve 2 hafta önce değiştirildi. Soğutucum problem DarkFlash Twister DX-120

Macun MX-4 ve 2 hafta önce değiştirildi. Soğutucum problem DarkFlash Twister DX-120

Görüldüğü üzere hakkını veremiyor gibi hocam. Sağlam bir kule tipi veya 240mm soğutucu iş görür nasıl isterseniz.

Ayrıca mx-4 bitince mx-7 ye geçin ilerde olur mu? ☺️ onun formülü yeni daha iyi ve 2025 aralıkta çıktı

Görüldüğü üzere hakkını veremiyor gibi hocam. Sağlam bir kule tipi veya 240mm soğutucu iş görür nasıl isterseniz.

Ayrıca mx-4 bitince mx-7 ye geçin ilerde olur mu? ☺️ onun formülü yeni daha iyi ve 2025 aralıkta çıktı
teşekkür ediyorum F/p bir kule tipi veya 240m sıvı öneriniz var mıdır ?

bunun hakkında fikriniz var mı sistemim de beyaz iyi derseniz alacağım herkes phantom spirit diyor ama bilemedim marka fanboylugumu yoksa ciddi ciddi farklar var mı
Sana Attığım Bu Modelin Beyazını Al Geç Daha İyi Ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,855
Üyeler
200,530
Son üye
dkilinc

Geri