❌İndirim Bitti! Sharkoon Mid Tower 4xfan Rebel C70g Bilgisayar Kasası 3586 TL

• Hahaha
Reaksiyonlar: Sevz
Kasayı aldım, ben beğendim. Bence iki eksisi var. İlki üst tarafta toz filtresi yok, ikincisi ise psu tarafındaki kocaman sharkoon yazısı onun dışında kasa kalitesi güzel, ekran kartı desteği var, üat tarafa 360mm sıvı soğutma destekliyor hava akışı güzel. Kablolamaya biraz vakit harcanır ise ortaya güzel sonuçlar çıkar. Siyah olarak bu paraya kasa yok, sırf satılmadığı için sürekli beyaz kasaları indirime sokuyorlar. Birde nzxt'nin o kasası zaten 3 bin liralarda gezen bir kasaydı.
Öndeki ahşap gerçek mi hocam yoksa plastik mi ?

Arctic Liquid Freezer III 360 sığar mı bu kasaya bilginiz var mı?

Sığar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama şimdi baktım indirim bitmiş sanırım ürün bitmiş.
360mm destekliyordur ama söylediğim sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın o kurtarır mı acaba?

1000tl indirime girince bunu almıştım bende. İçinde kaliteli 850w atx3.1 gold moduler psu ile bedava gibi bişey göründü gözüme.
Kasa nasıl kaliteli mi? Ben de sistem topluyorum stoğu bitmese lian li o11d mini v2 alacaktım ama bunu görünce fiyatı daha uygun geldi. Sistemin bu kasayla fotosu varsa atabilir misin? Bi de ne zaman hangi siteden aldınız?

Kasa nasıl kaliteli mi? Ben de sistem topluyorum stoğu bitmese lian li o11d mini v2 alacaktım ama bunu görünce fiyatı daha uygun geldi. Sistemin bu kasayla fotosu varsa atabilir misin? Bi de ne zaman hangi siteden aldınız?
Henüz parçaları toplama aşamasındayım ,youtubede kasanın videolari var. İtopyadan aldım ama 10200 tl olmuş fiyatı. Pazartesi gelir ups kargoda şu an kasa. Bendeki sıvı soğutucu arctic liquid 360 kadar kalın olduğu için bu kasayı tercih etmiştim. Fanları üst tarafa sığabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,240
Üyeler
200,878
Son üye
rosier

Geri