Arkadaşlar sistemimde win11 kurulu ve 1660ti i5 10400f 16gb ram mevcut. Windows 10 düşünüyorumda sizce gerek var mı oyun oynayan birisiyim ve performansa önem verıyorum sizce çok bi etkisi olurmu windows10 yapsam bunun hakkında bilgi almak ıstıyorum
LinuxArkadaşlar sistemimde win11 kurulu ve 1660ti i5 10400f 16gb ram mevcut. Windows 10 düşünüyorumda sizce gerek var mı oyun oynayan birisiyim ve performansa önem verıyorum sizce çok bi etkisi olurmu windows10 yapsam bunun hakkında bilgi almak ıstıyorum
Kanka ben windowscuyum yaLinux![]()
Ben win11 kullanıyorum ve bir çok kişide bunu söyler sistem boştayken çok ram tüketiyor ben win11 e beta aşamasındayken geçmiştim ve uzun zamandır kullandığım içinde geriye dönmem ama win 10 kullanıyor olsaydımda win11 e geçmezdim meselaArkadaşlar sistemimde win11 kurulu ve 1660ti i5 10400f 16gb ram mevcut. Windows 10 düşünüyorumda sizce gerek var mı oyun oynayan birisiyim ve performansa önem verıyorum sizce çok bi etkisi olurmu windows10 yapsam bunun hakkında bilgi almak ıstıyorum
O zaman windows ltsc kur 11 kur bence. Çünkü 10 da güvenlik açığı oluşmaya başladı güncelleme gelmiyor ya artık. İşletim sistemini optimize ettikten sonra 11 le 10 arasında dağlaaar kadar fark olmaz bence.Kanka ben windowscuyum ya
Evet öyle oluyor dediğin gibi boğuluyor, windows 10 aklımda var gibi şuan ama ben bunu ne zamana kadar kullanabilirim bir süresi varmıdır windows10 un kullanmak içinOyun diyorsun windows 10. 16gb ram 11 de boğuluyor.
Hocam bu arkadaş çok emin konuştu. Sen 10 kur bir de ltsc çek.Oyun diyorsun windows 10. 16gb ram 11 de boğuluyor.
Evet öyle oluyor dediğin gibi boğuluyor, windows 10 aklımda var gibi şuan ama ben bunu ne zamana kadar kullanabilirim bir süresi varmıdır windows10 un kullanmak için
Windows 10 desteği 2025 te sona erdi uygulamalar ne zaman desteği çeker bilememEvet öyle oluyor dediğin gibi boğuluyor, windows 10 aklımda var gibi şuan ama ben bunu ne zamana kadar kullanabilirim bir süresi varmıdır windows10 un kullanmak için
Kullandım ve biliyorum başkan 16 ram ile oyun oynuyorsan 11 işkenceHocam bu arkadaş çok emin konuştu. Sen 10 kur bir de ltsc çek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Süresi olduğunu sanmıyorun ya bence ömür boyu kullanırsın. Benim diğer pc de 11 yıldır var hala da duruyo
Yok hocam yalancısınız demek için değil yani 11 kanadını tutan da var heralde demek istedim.Kullandım ve biliyorum başkan 16 ram ile oyun oynuyorsan 11 işkence