3d Yazıcı İndirimleri (2 Ürün)

2-3 aydır bambu lab x2d kullanıyorum şuana kadar 300 saatim vardır baskı sırasında neredeyse hiç sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim diğer markalar biraz macera işi bilginize

Önceliğim ticareti değil kendim için aldım fakat 33K'ya aldığım Creality K2 Combo cihazla 5 ayda 10K bile kâr etmedim, kazanmadım diyebilirim. Zaten genelde ilan açıp müşteri de toplamıyorum makinemin olduğunu bilen eş dost arkadaş yazıyor onlara baskı alıyorum sadece
spiderman,star wars vb.figürler yapıp shopify gibi sitelerde satarım hayali vardı ama telif hakkı,komisyon vb. cart curt bir sürü sorun çıkar gibi.Ben en iyisi unutayım bu 3d yazıcı işini :D

Zor piyasada çok adam var nasıl para kazanıyorlar o dandik anahtarliklari kim alıyor merak ediyorum
Bizim arkadaş esnaf geziyor sürekli bırakayım felan diye ama sıkıntılı iş daha çok spesifik parça üretimi yapmak lazım

anycubic kobra 3 kullanıyorum 500 saat baskı 13kg filament kullandım bir kere hata vermedi

19-23k arasına Kobra X ya da A1 combo alın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha sorunsuz ve hizli baski icin mumkun oldukca kartezyen makine yerine corexy ve kapali kabini olan makinelere yonelmenizi tavsiye ederim. Suan piyasa da ozellike yeni makinelerde parca sikintisi olmayan yok gibi olanlarda ederinden fazla fiyatlarda. Bu isler populer oldukca fiyatlar artti.
Son yıllarda son kullanıcı için çocuk oyuncağı haline geldi neredeyse bunun da etkisi var. Eski Enderler ilallah getirtiyordu.

spiderman,star wars vb.figürler yapıp shopify gibi sitelerde satarım hayali vardı ama telif hakkı,komisyon vb. cart curt bir sürü sorun çıkar gibi.Ben en iyisi unutayım bu 3d yazıcı işini :D
Ben normalde PC parçası alıp satıyorum, ITX sistem kuruyorum şuan, dış kasayı 3D Baskı ile basıyorum. O 1 taneyi bile satarken başım ağrır mı korkusundayım. Telif vs işleri çok sakat, fatura kesmezseniz 3D sektöründeki arkadaşlar şikayet ediyorlar sektördekilerin faturasız iş yapana tahammülü yok, tabii ki faturasız satışı savunmuyorum fakat en azından makinesinin parasını çıkarmaya çalışan ev kullanıcısını bile şikayet ediyorlar, davranışlarına saygı duyuyorum sonuçta faturasız iş faturasız iştir. Genel olarak ticari anlamda BENCE sıkıntılı bir mecra. Kar amacıyla girilmemeli. En son 16K idi bi Bambu Lab A1 alıp evde figür, oyuncak, stres küpü falan basıp eğlenmelik takılmak güzel olabilir

Ben normalde PC parçası alıp satıyorum, ITX sistem kuruyorum şuan, dış kasayı 3D Baskı ile basıyorum. O 1 taneyi bile satarken başım ağrır mı korkusundayım. Telif vs işleri çok sakat, fatura kesmezseniz 3D sektöründeki arkadaşlar şikayet ediyorlar sektördekilerin faturasız iş yapana tahammülü yok, tabii ki faturasız satışı savunmuyorum fakat en azından makinesinin parasını çıkarmaya çalışan ev kullanıcısını bile şikayet ediyorlar, davranışlarına saygı duyuyorum sonuçta faturasız iş faturasız iştir. Genel olarak ticari anlamda BENCE sıkıntılı bir mecra. Kar amacıyla girilmemeli. En son 16K idi bi Bambu Lab A1 alıp evde figür, oyuncak, stres küpü falan basıp eğlenmelik takılmak güzel olabilir
Evet 3d yazıcı ile pc kasası falan basılıp sarı sitede satılabilir iyi fikir tabi kar yüksek olur mu tartışılır

Bunları veya bu tarz yazıcıları alıp para kazanan var mı ? işsizim gelir kapısı olur belki :D Hobi olarak mı alınır sadece
Bende bambulab a1 var bir ara millet kaça satıyor diye bakayım dedim birisinin kargo vergi anahtarlık standı dahil sattığı fiyat benim sadece filament maliyetinden bile düşük.Nasıl o fiyata satabiliyorlar hiçbir fikrim yok

lego modellerle uğraşanlar için iyi olmaz mı fikir için soruyorum

Evet 3d yazıcı ile pc kasası falan basılıp sarı sitede satılabilir iyi fikir tabi kar yüksek olur mu tartışılır
Gramını 1TL'ye basan var hocam, hiç karı kalmadı maalesef. Şahsen ortalama 450-600 aralığına 1KG PLA - PETG alıyorum, saat başı ortalama 4TL elektrik harcıyor makine. Benim 1KG'i basma maliyetim 1K zaten, makine yıpranması ve harcadığım zamanı saymıyorum :) Yani bir şeyler üretip satmak zor, ticaretini yapma işi geçti, 10 sene önce olsa mükemmel sektördü, her sektör gibi bence bu da bitti, artık aklına esen yazıcı alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,098
Üyeler
200,838
Son üye
PinkMonke

Geri