🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

aralarında segment farkı var samsung daha iyi ama daha pahalı
telefonun samsung değilse samsung alma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutusunu mikrofona dönüştürene kadar telefonun mikrofonunu kullanırım, sırf bunun için mi daha iyi

hayır şöyle. telefonun mikrofonu 50db ye kadar gürültüyü temizliyor. ama stadyumda tezahurat altında veya bir düğünde mikrofonlar işe yaramaz çünkü ortam sesi 50db nin üzerindedir. bu durumda kulaklık kutusunu kullanıyorsun ve 90db anc ye ulaşıyorsun.

aralarında segment farkı var samsung daha iyi ama daha pahalı
telefonun samsung değilse samsung alma

kutusunu mikrofona dönüştürene kadar telefonun mikrofonunu kullanırım, sırf bunun için mi daha iyi
Mi 10t den S26 yada s27 çıktığında samsunga geçmeyi düşünüyorum ama o zaman gerek yok böyle bir şey almaya tamamdır. Sağolasın 😀

hayır şöyle. telefonun mikrofonu 50db ye kadar gürültüyü temizliyor. ama stadyumda tezahurat altında veya bir düğünde mikrofonlar işe yaramaz çünkü ortam sesi 50db nin üzerindedir. bu durumda kulaklık kutusunu kullanıyorsun ve 90db anc ye ulaşıyorsun.
aynen aynen

Eğer ses kalitesi sizin için önemliyse bu fiyata alınacak mantıklı bir kulaklık değil. Bu fiyata çift sürücülü kulaklık almak daha isabetli karar olur zira çift sürücülü kulaklıkların bass ve tiz frekansları birbirine karışmaz. Tek sürücülü tüm kulaklıkları amatör olarak kabul edebiliriz. Bu paraya CMF Buds Pro 2 kuponla vs. benzer fiyata alınabiliyor.

APP3 kullaniyorum su anda.

Bas konusunda Ear(a) APP2'den daha iyi diye hatirliyorum. Ses kalitesi olarak aralarinda cok fark yoktu ama Ear(a) daha netti hatirladigim kadariyla. Ear(a)'nin gurultu engellemesi APP2'nin yarisi kadar oldugundan gurultulu ortamda keyif vermiyordu, o sebeple APP2'yle devam etmistim ben.

Airpodslardaki bas ayarini denemedim, belki sesi daha da guzellesiyordur.

Sormadan soyleyeyim, APP2'den APP3'e gecmenin hicbir mantikli yani yok. ANC biraz daha iyi ve baslar yukseltilmis, harici aynilar.
airpods'u apple cihazlar harici kullanılmayacaksa başka cihazlarla kıyaslamanın mantığı yok.

Kulaklığın ANCsi kötü, genel olarak nothing kulaklıkları öyle. Ses kalitesi tatminkar ama twsyi ses için alıyorsanız gerek yok, herhangi bir 1500-2000 bandındaki iem daha kaliteli ses veriyor. Kulaklığın QCsi kötü, 6-7 ay sonrası bir teki mevta olabilir, veya olur da yere düşürdünüz veya düşürmediniz kulaklık kendi kendiliğine dağılabilir. Onun dışında yanlış hatırlamıyorsam Nothing'in kendi uygulamasına 8 veya 10 band EQ var. Pek indirim gibi değil bana kalırsa, zaten 2025te bu fiyatlardaydı, arkadaşın yeni versiyonu da çıktı zaten o da bu fiyatlardan gelir gibi.

airpods pro 2 var. yedek olarak alınır mı bu
pro 2 den sonra anc ve konuşma tatmin etmiyor onun dışında kullanılır ama yedek cihaz için 3600 çook.

Kutunun kenarlarında şeffaf bir çerçeve var ondan bahsediyorum. Bataryaya bir etkisi var mı sizce?
illa birşeyler daha rahat etmiştir amka olmasada olur bence şovu seven bir firma

Şeffaf kapağı çabuk çiziliyor. Bi yerden sonra da bu çizikler göze batmaya başlıyo. Gürültü engellemesi idare edecek kadar iyi fazlası değil. Ses kalitesi güzel, uygulaması da oldukça güzel. Eq için detayla uğraşmak istemeyenler için basitçe eq ayarı yapabileceğiniz bir kısım da var. 5k üstü edecek bir cihaz kesinlikle değil ama bu fiyata alınır

Eğer ses kalitesi sizin için önemliyse bu fiyata alınacak mantıklı bir kulaklık değil. Bu fiyata çift sürücülü kulaklık almak daha isabetli karar olur zira çift sürücülü kulaklıkların bass ve tiz frekansları birbirine karışmaz. Tek sürücülü tüm kulaklıkları amatör olarak kabul edebiliriz. Bu paraya CMF Buds Pro 2 kuponla vs. benzer fiyata alınabiliyor.
5k ya ne tavsiye edersin hocam kulak içi kablosuz olarak müzik ve günlük kullanım için soruyorum.

Geri