Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ile 4k Kullanan Var mı ?

9070xt RT si 4070 ti super ile denk kötü degil

4k oled kullanıyor arkadaş mini led IPS yetmez hem mat kaplama hem de 1152 zone IPS yeterli değil. Oled yerine tercih edilebilecek model 2000+ zone bulunduran glossy mini led modellerdir mini led sevdasından vazgec u27g4xm oled ile yarışamaz
Şunu sebepsizce üstüme alındım çünkü oled aldığımda biraz daha ''Vaov'' bekliyordum.Evet renkler güzel fakat olede o kadar para verip birde çok hassas bakmak uzun yıllar harbiden bıkkınlık getirir.Bu yüzden miniled alırsam alırım diye düşünüyorum ileride.

Şunu sebepsizce üstüme alındım çünkü oled aldığımda biraz daha ''Vaov'' bekliyordum.Evet renkler güzel fakat olede o kadar para verip birde çok hassas bakmak uzun yıllar harbiden bıkkınlık getirir.Bu yüzden miniled alırsam alırım diye düşünüyorum ileride.
Aga ben o oledi yok ederim muhtemelen ondan giremiyorum ben de riske. Glossy miniledlerin gelmesini bekliylrum.

Evet hocam bende öyle düşünüyorum 4k Oledlerin fiyatları çok pahalı benim attığım 4k miniled ile aralarında 11K fark var

Kafayı kırıp yakın zamanda 4K için en F/P sisteme bakıyorum çünkü 4K OLed sahibiyim ve bununla devam etmek istiyorum. Bu konuda net bir fikir edinemedim. İnceleme videolarına baktığımda kimisi 4K'da 60+ oynuyor (Wukongta bile), kimisi zor olur diyor açıkçası durumu anlayamadım.
Bana gerçek kullanıcı deneyimi lazım aslında, bu yüzden de umarım bana bunlar hakkında fikir verecek biri çıkar.
Ben RX6900XT yı 4K da kullaniyorum Gayet memnunum Tabi ortalama 60-70 fps de Yüksek ayarlar da oynuyorum zaten hikayeli oyunlarda 60 fps gayet yeterli oluyor.
Senin bahsettigin Kart Çook rahat oynatir bence

4K da 9070XT rahat oynarsın, FSR 4.1 desteği ile RT performansı dışında yapıyorum bu yorumu. RTX 5070Tİ tek avantajı FG 4x 6x ama şahsen 6X hiçbir oyunda açmadım test için açmıştım, 2x yetiyor hala.
RT performansi 5070 seviyesinde. 2x en iyisi ama ben hiç kullanmadım

Aga ben o oledi yok ederim muhtemelen ondan giremiyorum ben de riske. Glossy miniledlerin gelmesini bekliylrum.
Ben aldığım daha ilk gün leke vardı.Hiçbir şeyde yapmamıştım kaldı ki tamamen şansta olablir fakat 4 yıldır va panel kullanıp elimle monitörü tutup istediğim ayara getirip birde tükürükle silip! rahat takılırken bir monitöre 35k veriyorsam kafam rahat olsun.Bir leke tutsa insanı çok rahatsız eder.

Ekler

• 1785755926594.webp
    1785755926594.webp
    88.6 KB · Hit: 15
Ben aldığım daha ilk gün leke vardı.Hiçbir şeyde yapmamıştım kaldı ki tamamen şansta olablir fakat 4 yıldır va panel kullanıp elimle monitörü tutup istediğim ayara getirip birde tükürükle silip! rahat takılırken bir monitöre 35k veriyorsam kafam rahat olsun.Bir leke tutsa insanı çok rahatsız eder.
Sıkıntı ya hic ugrasamam. 3 güne lesi cıkar benden

25k u27g4xm 4k oled ise 35k verilemeyecek bir fark değil
Kraw16 ya ne diyorsun hocam. 5k 165hz/2k 300hz rapid ips 2304 zone glossy miniled

Ben RX6900XT yı 4K da kullaniyorum Gayet memnunum Tabi ortalama 60-70 fps de Yüksek ayarlar da oynuyorum zaten hikayeli oyunlarda 60 fps gayet yeterli oluyor.
Senin bahsettigin Kart Çook rahat oynatir bence
Hocam böyle insana 120 FPS çok tatlı geliyor be hocam yoksa 60 FPS de de idare ediyorsun
25k u27g4xm 4k oled ise 35k verilemeyecek bir fark değil
Yani tercih meselesi hocam ne diyeyim

Oyunlara Renodx kurdun mu? Bu cok önemli.

RT performansi 5070 seviyesinde. 2x en iyisi ama ben hiç kullanmadım
RT opsiyonel çoğu kişi için o yüzden onu dahil etmedim, ama fiyat farkı çok fazla her şekilde 9070XT mantıklı güncel olarak. Kartlar çıktığından beri 5070Tİ öneriyordum, ama bu fiyat farkına önerilmez ve nvidia kartlara ekstra zam geliyor.

2X çok stabil artık açılması taraftarıyım test ettiğim oyunlarda artık hata göremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,448
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0

Geri