Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ile 4k Kullanan Var mı ?

arkadaşlar selamlar, konudan alakasız ama affınıza sığınarak soruyorum
uzun süredir pure-pulse 9070 ve 9070 xt indirimlerini yakalayamadim. indirimsiz bir şekilde baktığım zaman 40bin xt modelleri
düz 9070 iste 33bin
düz modeli almak mantıklı mı? çünkü çoğu kişi zam yansımaya başlayacak diyor

Konudan bağımsız

SAMSUNG 27" G6 OLED 2K 360HZ 0.3MS

bu monitör 2.elde 20k lara denk geliyorum.Mat kaplama biliyorum fakat denk gelinirse alınması mantıklı mı?
bence değil tek olayı rekabetçi onun dışında almak saçma. aylarca kullandım sorunluydu iade ettim. hikayelide kullanmayacaksın rekabetçide de yüksek hz miniled falan al daha iyi gibi geliyor gerçi oled hızıyla kapışamaz

1785755953228.webp

1785756023212.webp
1785756047447.webp

NVIDIA DRIVER | 610.88 AMD DRIVER | 26.7.1
birisi güncel video atmış 9070 xt rt performansı biraz iyileşmiş gibi geldi bana
indiana joneste ayrı bir şey var galiba %50 fark yemiş ama genelde fark az, videodaki rt açık oyunları attım

Ben aldığım daha ilk gün leke vardı.Hiçbir şeyde yapmamıştım kaldı ki tamamen şansta olablir fakat 4 yıldır va panel kullanıp elimle monitörü tutup istediğim ayara getirip birde tükürükle silip! rahat takılırken bir monitöre 35k veriyorsam kafam rahat olsun.Bir leke tutsa insanı çok rahatsız eder.
Woled de temizlik sorunu yok alternatif var ama qd oled için haklısın

arkadaşlar selamlar, konudan alakasız ama affınıza sığınarak soruyorum
uzun süredir pure-pulse 9070 ve 9070 xt indirimlerini yakalayamadim. indirimsiz bir şekilde baktığım zaman 40bin xt modelleri
düz 9070 iste 33bin
düz modeli almak mantıklı mı? çünkü çoğu kişi zam yansımaya başlayacak diyor
forumu takip et, bi 10 gün önce 30 bine 9070xt alabiliyodun

Konudan bağımsız

SAMSUNG 27" G6 OLED 2K 360HZ 0.3MS

bu monitör 2.elde 20k lara denk geliyorum.Mat kaplama biliyorum fakat denk gelinirse alınması mantıklı mı?
Hayır alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kraw16 ya ne diyorsun hocam. 5k 165hz/2k 300hz rapid ips 2304 zone glossy miniled
Özellikleri sağlam optimizasyonu iyi yaptıysa oled yerine alınabilir. Atw polarizer koymuşlardır umarım.

Yoksa IPS glow sıkıntı
15856.webp

15855.webp
15853.webp

Geçen sene gene PC toplama işine girmiştim, kafayı kırıp toplamayı düşünüyordum ve CL30 6000mhz XPG Lancer 2 x 16 Ram'i 4.870 TL'ye alıp, karardan vazgeçip iade etmiştim.
Şu Ram fiyatı bu kadar absürt olmasa gerçekten düşünmeden toplayacağım artık fakat Ramlere 500% fazla para ödeyecek olmak sadece 1 sene sonra insanı çok sıkıyor.

Hocam böyle insana 120 FPS çok tatlı geliyor be hocam yoksa 60 FPS de de idare ediyorsun

Yani tercih meselesi hocam ne diyeyim
Millet PS 5 de 60 FPS yi gorduğun de Yüzü gülüyor ,😁 Oyuzden emin ol ki FPS sayaci ni açmayinca Hic birsey anlamiyorusun. Çok da kafaya takma hocam

Hayır alınmaz.

Özellikleri sağlam optimizasyonu iyi yaptıysa oled yerine alınabilir. Atw polarizer koymuşlardır umarım.

Yoksa IPS glow sıkıntı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla oled fiyatından 3 5 aşşaağı bile cıksa alırım direk. Oled kullanamam ben en iyi alternatif bu gibi duruyor.

Millet PS 5 de 60 FPS yi gorduğun de Yüzü gülüyor ,😁 Oyuzden emin ol ki FPS sayaci ni açmayinca Hic birsey anlamiyorusun. Çok da kafaya takma hocam
60 fps alıyorsanız gamepad ile oynayın klavye mousetan cok daha akıcı geliyor

Hocam böyle insana 120 FPS çok tatlı geliyor be hocam yoksa 60 FPS de de idare ediyorsun

Yani tercih meselesi hocam ne diyeyim
Tepe modele okeyim ama orta segment mini led yerine oled tercih ederim. Tcl 27r73q mesela illa mat mini led olacaksa bu olabilir.

Evet ben de ps5 kullanıyorum ve genelde 60 FPS alıyorum ve yetiyor daha fazlası biraz fantazi ama insanın da canı çekiyor

Valla oled fiyatından 3 5 aşşaağı bile cıksa alırım direk. Oled kullanamam ben en iyi alternatif bu gibi duruyor.

60 fps alıyorsanız gamepad ile oynayın klavye mousetan cok daha akıcı geliyor
Zaten hocam ben FPS oyununda bile rahatlığından gamepad ile oynuyom

Geri