❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 5396tl

Reaksiyon skoru
29
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Ben de tam kasalara bakıyordum. bu fiyatlara psulu öneri var mı? 750-850w

• Üzgün

ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA

19 Temmuzdaki Vatanın hatalı indirim gecesini kaçıranlar için.
19 temmuzda kaça düşmüştü hocam hatalı fiyatı

Ben de tam kasalara bakıyordum. bu fiyatlara psulu öneri var mı? 750-850w
Hocam tavsiyem raijintek cratos alip 2 3 k koyup bir tane kasa alinabilir onerdigim psu a tier bir psu, kime sorsaniz kaliteli der ya da o figata enermax 1000w psu sunu alabilirsiniz ve 2 3k koyup kasa alabilirsin
(Enermax ss i ni bulamadim suan kusura bakma)

Ekler

• 1000055709.webp
    1000055709.webp
    98.7 KB · Hit: 46
  • Beğen
aynı kasayı 4kya almıştım temmuz indiriminde mükemmel bir kasa gibi duruyor görünüşü öyle, şuan kurulu değil eksik parçalar var kurduğumda hava akışı nasıl onada bakacağız artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

19 temmuzda kaça düşmüştü hocam hatalı fiyatı
ben 4kya aldım bu kasayı

Hocam tavsiyem raijintek cratos alip 2 3 k koyup bir tane kasa alinabilir onerdigim psu a tier bir psu, kime sorsaniz kaliteli der ya da o figata enermax 1000w psu sunu alabilirsiniz ve 2 3k koyup kasa alabilirsin
(Enermax ss i ni bulamadim suan kusura bakma)
of hesapladığımdan fazla tutacak sistem. şunu alıp geçebilsem keşke ama sessiz ve kaliteli bişi lazım. https://www.vatanbilgisayar.com/faz...ekranli-argb-fanli-atx-bilgisayar-kasasi.html
alıyom attığınızı hocam amazonda 4999muş. taksit de var iyi

• Beğen
of hesapladığımdan fazla tutacak sistem. şunu alıp geçebilsem keşke ama sessiz ve kaliteli bişi lazım. https://www.vatanbilgisayar.com/faz...ekranli-argb-fanli-atx-bilgisayar-kasasi.html
alıyom attığınızı hocam amazonda 4999muş. taksit de var iyi
Hayirli olsun hocam

İyi bir psu alıyorsunuz kasa teferruat. Kasa ile ilgili beklentinizi iletin f/p bişey bakayım.
Hocam fazeon bana çok güven vermiyor hic bir zaman fakat kullanan kisilerin soyledikleri önemli

• Beğen
Ha fazeon mu alıyo ben raijintek psu alıyor sanıyorum. @Niga
psu'yu aldım. kasa ne istiyorum bilmiyorum valla. önce bi ram alayım bakarım. sahibindende param güvende varsa teklif ver tuşu var. 10.000~ ramlere 7500 falan teklif etmek mantıklı mı sizce belki biri kabul eder

hepsi de sıfır yazmış deli ediyo al satçılar

psu'yu aldım. kasa ne istiyorum bilmiyorum valla. önce bi ram alayım bakarım. sahibindende param güvende varsa teklif ver tuşu var. 10.000~ ramlere 7500 falan teklif etmek mantıklı mı sizce belki biri kabul eder
ne aldınız psu sisteminiz nedir hocam bide kas psu için aklınızdaki bütçe nedir?

ikinci el ram kaça alınmalı sizce

ne aldınız psu sisteminiz nedir hocam bide kas psu için aklınızdaki bütçe nedir?
9700x, asus b850mk ve efehel'İn önerdiği psu var şimdilik. ekran kartına maximum 9060xt gelecek emin değilim 6600 bile gelebilir bana yetiyo çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,358
Üyeler
200,905
Son üye
Toles26

Geri