❌İndirim Bitti! Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1575tl

tire20

80+
Reaksiyon skoru
90
600 800 tl arası olanlar ile arasında performans farkı yaşatır mı oyun için

Daha öncede indirime girmişti, paylaşmıştım, beğenilmiş ti. Tekrardan indirime girdi, alamayanlar alsın.
Eski konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ugreen-m-2-nvme-ssd-kutusu-10gbps-1545-tl.1241169/

Bunun sata ssd versiyonu var mı acaba? Harddisk olanı vardı ama sata ssd versiyonunu göremedim.

600 800 tl arası olanlar ile arasında performans farkı yaşatır mı oyun için
Oyunlar pek hız farkı hissetmeyebilirsin ama asıl sıkıntı sıcaklığı, soğuk çalışabilmesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun sata ssd versiyonu var mı acaba? Harddisk olanı vardı ama sata ssd versiyonunu göremedim.
Aslında gördüğün o harddisk kutuları tam olarak SATA SSD'ler için de kullanılıyor. İkisinin de girişi aynı, o 2.5 inç HDD kutularına direkt SATA SSD takıp kullanabilirsin.

Oyunlar pek hız farkı hissetmeyebilirsin ama asıl sıkıntı sıcaklığı, soğuk çalışabilmesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında gördüğün o harddisk kutuları tam olarak SATA SSD'ler için de kullanılıyor. İkisinin de girişi aynı, o 2.5 inç HDD kutularına direkt SATA SSD takıp kullanabilirsin.
Girişler aynı ama hız düşüşü yaşamamak için sanırım type c olanlardan birine yönelmek lazım.

Sadece kutuysa neden2 tb hoca depolama mi var bunda naai yami ssd mi bu

Paylaştığın linkte tag=motodash-21 referans parametresi var. Bir link paylaşırken bunları temizlemen gerekiyor.
Bu seferlik ben temizledim, devam ettiğin taktirde bu durum uyarı almana sebebiyet verebilir. @tire20

Paylaştığın linkte tag=motodash-21 referans parametresi var. Bir link paylaşırken bunları temizlemen gerekiyor.
Bu seferlik ben temizledim, devam ettiğin taktirde bu durum uyarı almana sebebiyet verebilir. @tire20
O referans parametresi tehlikelimidir hocam? Ona göre bizde paylaşırken linkleri hızlı paylaşmadan önce inceleyelim

O referans parametresi tehlikelimidir hocam? Ona göre bizde paylaşırken linkleri hızlı paylaşmadan önce inceleyelim
tag olan referans parametresi hedef hesaba para kazandırır. Affiliate link paylaşmak yasak forumda.
Bu parametre hariç daha pek çok parametre var. Gizliliğiniz için şu script'i kullanabilirsiniz.

Hep Amazon indirimi paylaşıyor bu arkadaş referans linkten para kazanmaya çalışıyor diye düşünüyorum ben şahsen hocam

Geri