Yardım İem Kulaklık Önerisi (Fps+Müzik)

Cadenza 2 ye çıkmaya değer mi red lion ile arasında o kadar fark var mı değicek
Red lion un kutu içeriği de güzel ama 2 si arasında kaldım

Aktif olarak kz castor buds fe ve space one var
Değer. Fark büyük. Kefine klean sv de alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kefine klean çok cazip geliyor ama ses profili olarak cadenza 2 daha yakın geliyor bana o yüzden kafam karışık şu an

Videolara bakıcağım şu anda stajdayım

Wraith iEM sense steamde Eklisin sana anlatabilirim
Şuan kullanıyorum gayet iyi fx programından bir forumda kullanıcının yaptığı ayarı yaptım apo ve peace den de ayar yaptım bir youtuber ın gösterdiği ayarı da leş etti daha çok kulaklığı Fx den ayarladığım daha iyi oldu bana göre %40 da kullanıyorum CS de full ses windows genelde %40 yetiyor

Cadenza 2 ye çıkmaya değer mi red lion ile arasında o kadar fark var mı değicek
Red lion un kutu içeriği de güzel ama 2 si arasında kaldım

Aktif olarak kz castor buds fe ve space one var
Valla sense değilde cadenza direk alaydın diyenler oldu denemedim ama deneyimleyecegim beğendim iem kulaklıkları tek kötü yanı unutup kalkınca kulağımı kesiyor yada neredeyse kopacak gibi oluyor type c kısmından onun haricinde rahatsız etmedi beni memnun kaldım

Sense prodan neye geçilir peki? Cadenza mı red lion mu yada başka ne var alternatif

Appleın dacı nötr. 1000 dolara da nötr dac alsan aynı şeyi duyacaksın. Çoğu iem 8-16ohm arasında. Apple dacın kısıtlı eu versiyonu dahi (eu 0.5vrms, usa 1vrms) piyasadaki çoğu iemi sürüyor. Süremeyeceği iemleri $$$ bandında görmeye başlarsın (yine de sayıları az). Dac dediğimiz şey dijital sinyali analog sinyale çeviriyor olayı bu. 1vrms usa apple dac'ı harici ampa bağlayıp 300ohm kulaklık bile sürersin. Sonuçta dac ile amp başka şeyler :).
Bu mesajı apple dac + kiwi ears canta ile dinlerken yazıyorum, ses rahatsız etti 50%ye kıstım.
bölümün/mesleğin ne acaba çok merak ettim bilgin var belli ki özelse söylememende önemli değil.

7.5 8klık bir bütçem vardı 4-5 civarına ıem, 3klıkta bi dac alamayı düşünüyordum anlattığına göre gereksiz olur 3kvermek bi dac'a. 7kcivarı bi ücrete ne önerirsin bana? ıem ürünleri neleri ile karşılaştıracağımı çözemedim tam olarak. ne önereceğini merak ettim

Son düzenleme:
Şuan kullanıyorum gayet iyi fx programından bir forumda kullanıcının yaptığı ayarı yaptım apo ve peace den de ayar yaptım bir youtuber ın gösterdiği ayarı da leş etti daha çok kulaklığı Fx den ayarladığım daha iyi oldu bana göre %40 da kullanıyorum CS de full ses windows genelde %40 yetiyor

Valla sense değilde cadenza direk alaydın diyenler oldu denemedim ama deneyimleyecegim beğendim iem kulaklıkları tek kötü yanı unutup kalkınca kulağımı kesiyor yada neredeyse kopacak gibi oluyor type c kısmından onun haricinde rahatsız etmedi beni memnun kaldım

Sense prodan neye geçilir peki? Cadenza mı red lion mu yada başka ne var alternatif
öyle fazlası kulağımı acıtıyor

bölümün/mesleğin ne acaba çok merak ettim bilgin var belli ki özelse söylememende önemli değil.

7.5 8klık bir bütçem vardı 4-5 civarına ıem, 3klıkta bi dac alamayı düşünüyordum anlattığına göre gereksiz olur 3kvermek bi dac'a. 7kcivarı bi ücrete ne önerirsin bana? ıem ürünleri neleri ile karşılaştıracağımı çözemedim tam olarak. ne önereceğini merak ettim
Sadece hobi, işimle hiç alakası yok. İlk iemin giriş seviyesi bir model olursa daha güvenli olur. Hangi tuningi seveceğini denemeden bilmek zor. Kendi tercihlerime göre bir şey önerecek olsam aful explorer derdim.

Geri