Iphone 18 Pro Almak İçin Beklenmeli mi?

Her sene bir kriz uyduruyorlar ve her sene istisnasız geliyor şu haber. Zam gelirse de tepkimizi gösterir almayız olur biter yani çok kafaya takmayın böyle şeyleri.

Krizi uyduran apple olmadı ama. Gerçekler var. Ram krizi ve tsmcninde kendi içerisinde zam yapması. Appleın çipleri tsmcden çıkıyor. Gerçek. Ram krizi var. Gerçek

Benim proyla işim yok zaten benim için son gerçek parasını hak eden cihaz 15 proydu (ısınma hariç) 😄

Krizi uyduran apple olmadı ama. Gerçekler var. Ram krizi ve tsmcninde kendi içerisinde zam yapması. Appleın çipleri tsmcden çıkıyor. Gerçek. Ram krizi var. Gerçek

Benim proyla işim yok zaten benim için son gerçek parasını hak eden cihaz 15 proydu (ısınma hariç) 😄
TSMC her yıl zam yapıyor bu önemli değil. Ram krizi de içinde kriz zammı eklenmiş haliyle Applenin anlaşma fiyatı 100 dolar olan 12GB RAM yüzünden 300 dolar artmaz. Artarsa da almam zaten bu kadar basit 😀

Son düzenleme:
Yıllarca android kullanmış birisi olarak ios işletim sistemini gördükten sonra açıkcası android e tekrar dönmeyi düşünmüyorum bile. Bütçen varsa en iyi iphone u yok ise alabildiğin iphone u alman tavsiyemdir.

iphone fold'a gecmeyeceksen bence 17 pro max al

iphone fold'a gecmeyeceksen bence 17 pro max al
Iphone fold dan yeni haberim oluyor, Apple dan o kadar büyük bir tasarım değişikliği yapmasını beklemezdim doğrusu. 18 Pro max'te olucak yeni özellikler açıklandığında karar vericem gibi ya

18 pro 190k , 208 k da pro max çıkar ( lansmana özel ) ben buraya yazıyorum , şimdi diyeceksin bu nasıl tahmin ama hep böyle olmadı mı hep samsung fold ve flip i çıkardığında apple 30 k üstüne çıkartıyor telefonlarını , üstüne ram krizini ekle az çok bu fiyatları görücez
Ne alaka iPhone'ların fiyatı sabittir

Baz düz model 799 dolar
Düz modelin üstündeki model (plus/air) 899 dolar (bu sene 999 oldu)
Pro modeli 17ye kadar sabit 999 dolardı 1099 dolar oldu
Pro Max 1099 dolardı 1199 oldu

Pro serisinin fiyatı 7 senedir sabitti

Ne alaka iPhone'ların fiyatı sabittir

Baz düz model 799 dolar
Düz modelin üstündeki model (plus/air) 899 dolar (bu sene 999 oldu)
Pro modeli 17ye kadar sabit 999 dolardı 1099 dolar oldu
Pro Max 1099 dolardı 1199 oldu

Pro serisinin fiyatı 7 senedir sabitti
ona bakılırsa 16 pro max ile , 17 pro max aynı fiyatlarda olması lazım hatta daha ucuz olması gerek 17 pro max , bu yorumu yaptığına göre türkiyede yaşamıyorsun yada piyasadan bir habersin tr de fiyatlar hep artar yurt dışında aynı bile olsa burda herkes payını koyar satar

Geri