Basketbol Topu Önerir misiniz?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Selamlar amatör olarak basketbol oynuyorum öyle çok takıma giricem basketbolcu olacağım kafasında değilim akşamları çıkıp eğlence olarak oynuyorum.
Bugün topum patladı ve 50TL'lik Basketbol topu önerir misiniz?
Çok çok iyi ise 80'e kadar çıkabilirim.

versa tacklere bak bi.

Spalding TF 150 bak. Ben antrenman topu olarak kullanıyordum. Rahatsızlanmaya başlayınca basketbolu bıraktım zaten :(

Kanka al bi tane klasik önermeye gerek yok bütçen düşük zaten 200-300 olsa önerilecek top varda o bütçeye pek bir şey yok klasik bir tane al oyna :)

tf 150 alabileceğin en iyi top bu bütçede gerçi o da zamlanmış ben versayı uygun sanıyordum :/ eğer cıkarsan o butcelere yapıstır versayı ama onun dışında tf150 üzmez

images.jpeg
bu topu arkadaşım kullanıyordu ve bu topla oynama fırsatım olmuştu bu fiyata güzel too

Selamlar amatör olarak basketbol oynuyorum öyle çok takıma giricem basketbolcu olacağım kafasında değilim akşamları çıkıp eğlence olarak oynuyorum.
Bugün topum patladı ve 50TL'lik Basketbol topu önerir misiniz?
Çok çok iyi ise 80'e kadar çıkabilirim.
Bütçeni arttırabilirsen Spalding TF-150
80 civarlarına Delta Java

tf 150 alabileceğin en iyi top bu bütçede gerçi o da zamlanmış ben versayı uygun sanıyordum :/ eğer cıkarsan o butcelere yapıstır versayı ama onun dışında tf150 üzmez
Hem dokusu çok kaliteli,elden kaymaz,orta boy ve kolay patlamaz. Tam bir antrenman topu. Benim için önemli bir yeri var. Zamanında amcam almasa basketbol kariyerim bile olmayacaktı belki :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Geri