7900gre Alınır mı? Kfg Li ama Bobinli

Kaliteli bir 750-850w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pgsiz almayın
Daha geçen bir arkadaşta pg ile satımında sıkıntı olmuştu ya fark etmiyor bence en garantisi elden ama insandan insana değişir durum.

Ya elden teslim al ya da pg ile. Bilmediğin adamdan körlemesine mal alınmaz

Ucuza 7900gre buldum kfg li ama bobin sesli sizce alınır mı?
Garanti varsa ve ses yüksekse uğraştığın taktirde zaten kart sıfırıyla değişir ama ses yüksek değilse de karta zararı yok kullanılır.

Kesinlikle.

ürün satıyor olsan burdakiler pg kullanma alıcıyı koruyor sistem derlerdi, elemana güvendiysen mümkünse elden alabiliyorsan daha iyi olur fiyat uygun biraz temkinli olmakta fayda var.

ürün satıyor olsan burdakiler pg kullanma alıcıyı koruyor sistem derlerdi, elemana güvendiysen mümkünse elden alabiliyorsan daha iyi olur fiyat uygun biraz temkinli olmakta fayda var.
Tmmdir ar
Garanti varsa ve ses yüksekse uğraştığın taktirde zaten kart sıfırıyla değişir ama ses yüksek değilse de karta zararı yok kullanılır.

Kesinlikle.
Tamamdıe arkadaşlar pg ile şansımı denicem aldıktan sonra pg ile 2 günüm oluyorys onu ne yapmalıyım sizce evde denicek bi pc yok

Tmmdir ar

Tamamdıe arkadaşlar pg ile şansımı denicem aldıktan sonra pg ile 2 günüm oluyorys onu ne yapmalıyım sizce evde denicek bi pc yok
Arkadaşında falan yok mu

Valla havale sonrası kargoyla falan hiç uğraşma hiç yoksa ver 2-3K daha elden veya pg'li almaya çalış ekstra 3-4 vermeyip 17 18den olursun Allah korusun

Bende ikinci sistemde var. 5800X3D - 32GB 3600mhz ram - 990 pro - 7900 gre şeklinde setup.

Kartın -Xfx Merc modeli bendeki- iki adet 8 pin girişi var 3 değil. Yani kabaca iyi bir 700-750w psu kafi gelabilir 300w çekiyor tam yükte.

2700mhz e kadar clock artırdım -50mw UV yaptım.

Vram de 2500mhz yapıp fast timing açtım. 2600 de crash yedik.

Fanlarda 2000mhz gayet serin şekilde oynattı.

4K Ekstrem ayarlar RayTracing kapalı. FSR 4.1.1 Kalite modunda. 75-90 araso sahneye göre fps alıyor.

6900XT'den bir tık daha iyi kart. GRE çok gelmediğinden değeri bilinmedi.

Geri