❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Vivo X300 Web'e Özel Sepette 66k

Abdullah Çetin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
58e alıp 53e satmıştım.
Ses seviyesi aşırı kötü. Ekranı kamerası çok iyi ama ses seviyesi ve ses kalitesi LEŞ

Kendi Sitesinde Cihan25 koduyla 2aydir 59.999TL Bende var arkadasin dedigi gibi ses seviyesi az onun disi çok güzel cihaz bence

Kendi Sitesinde Cihan25 koduyla 2aydir 59.999TL Bende var arkadasin dedigi gibi ses seviyesi az onun disi çok güzel cihaz bence
hiç bakmamıştım orijinal sitesine. varsa öyle bir şey hala değerlendirebilirim..
tarih aralığı var mı acaba kod için?..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

süresi dolmuş yaw..
sesi rakiplerine göre mi geri yoksa orta bütçelerden bile mi kısık??

Bu fiyata güçlü rakipleri var

hiç bakmamıştım orijinal sitesine. varsa öyle bir şey hala değerlendirebilirim..

süresi dolmuş yaw..
A73 üm ile ayni ses seviyesini veriyor Belki daha dusukte olabilir beni etkilemedi. 6.3inç kompakt en iyi cihazlardan biriei

süresi dolmuş yaw..
fatih25 kodu hala calisiyor. Ayrica Kendi sitesinde Termos Anahtarlik Kablosuz Kulaklik telefon standi hediyeleride var

buna 66k verırsem kendımı cok kotu hıssederım

Ses seviyesi konusuna önem veren arkadaşlar varsa honor magic 7 pro çok iyi bu konuda, magic 8 pro da öyledir muhtemelen değerlendirebilir

bu telefona niye bu paralar veriliyor? apple ve samsungtan daha öne çıkan özelliği nedir?

A73 üm ile ayni ses seviyesini veriyor Belki daha dusukte olabilir beni etkilemedi. 6.3inç kompakt en iyi cihazlardan biriei

fatih25 kodu hala calisiyor. Ayrica Kendi sitesinde Termos Anahtarlik Kablosuz Kulaklik telefon standi hediyeleride var
kompakt cihaz istiyorum bende aslında. 13 mini var şuan. bu kadar ufağı kalmadı tabi artık. yine de x200fe/x300/s25 arasında kaldım. ama batarya olarak s25'in hiç şansı yok..

Yurtdışı 17 Pro Max almak sanırım daha mantıklı. idk

kompakt cihaz istiyorum bende aslında. 13 mini var şuan. bu kadar ufağı kalmadı tabi artık. yine de x200fe/x300/s25 arasında kaldım. ama batarya olarak s25'in hiç şansı yok..
Bende x200Fe ile s25-ip17 arasindaydim Bunun 60k olmasi ve yanindaki cok fazla hediyesi cezbetti Aldim Harika cihaz bence. Pil suresi çok iyi ben 16 saat calisiyorum aktif kullaniyorum bitmiyor sarj

Geri