Efe D.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
Bende tam onu merak etmiştim benim işlemcime göre sıcaklık değeri de bu şekildeSoğutucu nedir hocam
Hocam ikimizin işlemcisi farklıBende tam onu merak etmiştim benim işlemcime göre sıcaklık değeri de bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Normal sizinki de hocam yani onu demeye çalışıyorum@Dentista hocam değerler nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ikimizin işlemcisi farklı
Aynı olsa bir şey diyebilirdim ama farklı işlemciler olunca farklı durumlar söz konusu olabiliyor
Hocam, Ryzen 7 9800X3D genel olarak yükte kaç Watt kaç derece olması lazım?Normal sizinki de hocam yani onu demeye çalışıyorum
OCCT gibi cehnnem testinde ryzen 7 9800x3d ile 160w ve 92 derece çok normal ki yaz ayı içerisindeyiz. 8 Çekirdekli bir işlemci olduğunu düşünecek olursak 5.2 ghz hızına da dayanmış olarak işlemcinin doyum noktasına zaten ulaşılmış.Hocam, Ryzen 7 9800X3D genel olarak yükte kaç Watt kaç derece olması lazım?
bu arada sizin sıcaklıklar çok güzel yaOCCT gibi cehnnem testinde ryzen 7 9800x3d ile 160w ve 92 derece çok normal ki yaz ayı içerisindeyiz. 8 Çekirdekli bir işlemci olduğunu düşünecek olursak 5.2 ghz hızına da dayanmış olarak işlemcinin doyum noktasına zaten ulaşılmış.
O bozuk olan sen miydin ben sanırsam sana yine yazmıştım 140w da 95 dereceyi görüyordun bende sana normal değil demiştimHocam, Ryzen 7 9800X3D genel olarak yükte kaç Watt kaç derece olması lazım?
Sıvı soputmanın bozuk gelmesinin ardından biraz pimpiriklendim bu konuda. Şimdi yeni gelen soğutucu güzel çalışıyor gerçekten.
evet bendim hocam. sizde tavsiye vermiştiniz bozuk diye bende garantiye gönderdimO bozuk olan sen miydin ben sanırsam sana yine yazmıştım 140w da 95 dereceyi görüyordun bende sana normal değil demiştim
hocam eskiden 130w çekip 95 dereceyi görüyordu saniyesinde ama şimdi 160w civarı görüyor ve 92-93 derece civarı takılıyor. Değerlere genel olarak nasıl?95 dereceye kadar sınırın var bide senin işelmcin 9900x e göre daha çok ısınıyor yapısından dolayı.
9800x3d tek CCD var 9900x cift bu ısıyı daha çok yaymasına neden oluyor.