❌İndirim Bitti! Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

Redragon giriş seviyesinde bence hiç tercih edilmemeli, hatta o fiyatlarda dediğim gibi ₺1200-1300 Gamepower manyetik sattı, manyetik switch'de çift basma ve yay sesi sorunu daha az yaşanıyor. Gerçi çift basma mıknatıstan dolayı yaşanmıyor bile. Bu ürün de kablosuz, alüminyum kasa ve yağlanmış switch. Ben de mekanik çok tercih etme taraftarı değilim.

Ama ₺1000-1500 arası membran veya varsa manyetik giriş seviyesi bir ürün alırım. Zaten %60 tercihim değil, ama Redragon'un genç Valorant'çı arkadaşlar tarafından gereksiz yüceltildiğine inanıyorum. Yani Gamepower, Rampage ve Monster kafasında iş yapıyordu. Tek farkı %60 klavyeleri Türkiye pazarına ilk sokan firmalardan olması.
%60 bomboş bir para kaybı. 6 yıl a101 klavyesi kullandım piranha. anca manyetik geçtim sanki çağ atladım bi anda

Şu MageGee SKY81 ' almak istiyorum da herkes paylaşıyor ama kullanıpda yorum yapan hiç yok
müsait olunca bakarım neyi var neyi yok bilgim olursa yazarım

Şu MageGee SKY81 ' almak istiyorum da herkes paylaşıyor ama kullanıpda yorum yapan hiç yok
Trendyol'da Redragon pahalanınca, bavulcuların getirdiği %60 klavyeler gibi olay biraz. Bazı marka ve modeller forum vb. zarar görünce, yeni bir marka birden ortaya çıkıyor. Markaya lafım yok bu arada belki iyidir, ama tasarımları benzer olan ₺0-2000 arası çoğu ürün aynı fabrikalarda, aynı mantıkla üretiliyor.

gamepower tirus aynı kasa görünümü içeriği bilmiyorum bütçe artırılıp üst modellere bakılabilir. markay ıbilmitorum uygun fiytat bandında geziyor ver bazıları kullanıyor diye pasylaştım

Ürüne özel Trendyol üzerinde ₺500 kupon var. Büyük enter, tuşları ışık geçirmiyor. Satın alacaklara RGB kapatmalarını öneririm.

Alıntıyı görüntüle

İncehesabı Allah bildiği gibi yapsın bir klavye sipariş ettim 1.5 haftadır uğraşıyorum daha elime ulaşmadı

İncehesabı Allah bildiği gibi yapsın bir klavye sipariş ettim 1.5 haftadır uğraşıyorum daha elime ulaşmadı
Kargoladılarsa ve İstanbul, İzmir ve Ankara dışındaysan kargo firmasından dolayı hep geç geliyor. Mesela Antep'den bir tane sabun söylüyorum, adamlar bir yerden sonra uzun sürdüğü için Ankara veya İstanbul bir yerde depo tarzı bir şey açmışlar. Ürün hangi satış yerine yakınsa o yerden kargoluyorlar.

Ha yok kargolamdıysa ve özel fiyattan bir şey aldıysan, stokları yemişlerdir ve yeni stok için seni bekletiyorlar olabilirler. Dün Trendyol üzerinden aldığım KP70 Gamepad ertesi gün bana ulaştı. Genel olarak da Ankara'ya kargolar ertesi gün geliyor. İstanbul'a gün içinde bile gönderebiliyorlar.

Kargoladılarsa ve İstanbul, İzmir ve Ankara dışındaysan kargo firmasından dolayı hep geç geliyor. Mesela Antep'den bir tane sabun söylüyorum, adamlar bir yerden sonra uzun sürdüğü için Ankara veya İstanbul bir yerde depo tarzı bir şey açmışlar. Ürün hangi satış yerine yakınsa o yerden kargoluyorlar.

Ha yok kargolamdıysa ve özel fiyattan bir şey aldıysan, stokları yemişlerdir ve yeni stok için seni bekletiyorlar olabilirler. Dün Trendyol üzerinden aldığım KP70 Gamepad ertesi gün bana ulaştı. Genel olarak da Ankara'ya kargolar ertesi gün geliyor. İstanbul'a gün içinde bile gönderebiliyorlar.
Yok kanka 2 dir yanlış ürün gönderiyorlar iade ediyorum kafayı yememe az kaldı

Bu modeli kullanmadım ama başka model gamepower marka mekanik klavye kullandım, aşırı dandikti
Gasket elite X uzun zamandır kullanıyorum sıfır sıkıntı on numara klavye Tirus he 80 de 4 5 aydır kullanıyorum sanırım klavyesi çok iyi gamepowerın
1786040785585.webp

1786040797635.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,240
Üyeler
200,877
Son üye
rosier

Geri