Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

Yok o bir web sitesinden hesap satın almıştı hesapta sadece Spiderman var ve paylaşmak yasaktır zaten muhtemelen ama ben yine de bir şansımı deneyeyim dedim.
Crack/korsan ile oyna geç. Sony'nin PC de çok fahiş fiyatları var. 1. Oyun Epic de 400 tl bir şeydi, bir o alınır. 1-1.5 yıl sonrada yine 500-600 liradan 2 de alınır, biter.

Bu arada 2. Oyun idare eder yani, oynamasan bir şey kaçırmazsın, hatta şöyle düşününce kötü bile derim, bir ilk 30 dk fln iyiydi. Oyun Spider man 2 değilde Miles Morales 2 dense bir şey değişmezmiş. İlk oyuna göre/beklentilere göre cort, şimdi 3. Oyun hype var biraz. Daha ortada bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta oynamadıysan git Doom Dark Ages DLC oyna, o da ne gariptir ki DLC'yi bütün oyundan daha çok sevdim ama objektif düşünce yine sinematik sahne yok, tamam hikaye anlatımı beklemiyorum da biraz daha "cool moments" olabilirdi 😂😂

Crack/korsan ile oyna geç. Sony'nin PC de çok fahiş fiyatları var. 1. Oyun Epic de 400 tl bir şeydi, bir o alınır. 1-1.5 yıl sonrada yine 500-600 liradan 2 de alınır, biter.

Bu arada 2. Oyun idare eder yani, oynamasan bir şey kaçırmazsın, hatta şöyle düşününce kötü bile derim, bir ilk 30 dk fln iyiydi. Oyun Spider man 2 değilde Miles Morales 2 dense bir şey değişmezmiş. İlk oyuna göre/beklentilere göre cort, şimdi 3. Oyun hype var biraz. Daha ortada bir şey yok

Hatta oynamadıysan git Doom Dark Ages DLC oyna, o da ne gariptir ki DLC'yi bütün oyundan daha çok sevdim ama objektif düşünce yine sinematik sahne yok, tamam hikaye anlatımı beklemiyorum da biraz daha "cool moments" olabilirdi 😂😂
Ya oyun açık dünya ya en azından 1 veya 2.yi 1 seferlik alıp oynasam sonra açık dünyada dolaşmak istersem sildiğim zaman geri yüklerim düşüncesi var.

2 evet pahalı ama daha keyifli benim için bilmiyorum ben zevk alıyorum oynarken o yüzden problem yok indirime girsin 12 senedir oynadığım crack minecraftı bırakıp geçen sene satın almıştım hakkını ödemek lazım bir gün

2 evet pahalı ama daha keyifli benim için bilmiyorum ben zevk alıyorum oynarken o yüzden problem yok indirime girsin 12 senedir oynadığım crack minecraftı bırakıp geçen sene satın almıştım hakkını ödemek lazım bir gün
Ben pek roaming'den anlamam, bir 5 dakika gezerim sonra sıkılırım, bazen YT'de denk geliyor, izlemesi zevkli. Birde ben eski Spider-manları daha çok seviyorum, Amazing Spider-Man'in web slingi daha iyi sanki, birde bullet time kısmı vardı. Dövüş olarak hala web of shadows en iyisi. Gerçi 2 de venom suitle dövüş kısımları baya benzerdi, oradan fikir almadılarsa bir şey bilmiyorum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,340
Üyeler
200,899
Son üye
voidfps

Geri