Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Son düzenleme:
Eskiden retake girerdim oralarda bile faceit 10 lvl adamlar hile ile oynuyor. Şöyle diyeyim Adana Vatan mağazasının düzenlediği CS2 Turnuvasının şampiyonuyum. Bir kaç arkadaşım gitmiş hile almış sunucularda wh ile oynayıp eğleniyor ben skinleri satıp ekran kartı alıyorum :kekw:
Hepsi boş wh ve aim assist ile iyi bir oyuncuysan zaten suncuudan falan banlanman çok zor. Valla geçen binlerce saate üzülüyorum keşke farklı hikaye oyunlar oynasaydım veya onun yerine ders çalışsaydım diye. Yaş geçince pişmanlık oluyor

yayıncılık yapıyorsasn Nvidia kartları daha mantıklı olmaz mı?

Hepsi boş wh ve aim assist ile iyi bir oyuncuysan zaten suncuudan falan banlanman çok zor. Valla geçen binlerce saate üzülüyorum keşke farklı hikaye oyunlar oynasaydım veya onun yerine ders çalışsaydım diye. Yaş geçince pişmanlık oluyor
Yapacak bir şey yok en azından oyunun en güzel zamanlarında oynadık diyelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yayıncılık yapıyorsasn Nvidia kartları daha mantıklı olmaz mı?
Yayıncılık yapmıyorum ama fotoğrafçıyım. Video çekimleri ile uğraşıyorum, düzenleme render için biraz Nvidia taraftarıyım ama AMD daha cazip geliyor.

Son düzenleme:
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Custom OS kastım. Linuxun çeşitleri veya Windows indirdikten sonra ReviOS, AtlasOS gibi hafif değiştirilmiş windows modelleri kullanmak. 9000 serisi düz windowsda baya arızalı çalışıyor desem yeridir. Custom OS kurduğumdan beridir bu kadar stabil ve düzgün çalıştığını görmedim AMD nin. Kime 9000 serisi önerirsem yanında custom OS kurmasınıda özellikle sölüyorum. Yoksa ekran kartı deneyimi aşırı rezil oluyor AMD tarafında.
Bir şey soracağım. AtlasOS kursam Premiere ya da LoL'de problem yaşar mıyım acaba? Bildiğim kadarıyla çoğu ağır Windows ayarını devre dışı bırakıyor.

Bir şey soracağım. AtlasOS kursam Premiere ya da LoL'de problem yaşar mıyım acaba? Bildiğim kadarıyla çoğu ağır Windows ayarını devre dışı bırakıyor.
Ben bir senedir windows’ta 9070 xt kullanıyorum daha bir kere sıkıntı çıkarttığını görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsin

Ben bir senedir windows’ta 9070 xt kullanıyorum daha bir kere sıkıntı çıkarttığını görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsin
Çok teşekkür ederim. Skinlerin çoğu satıldı. 1 hafta süresi olduğu için biraz uzayacak ay sonuna kadar alamam gibi.

Yaşanacağını düşünmüyorum. Nasıl olsa windowsun bir türevi. Benim fikrimce AtlasOS yerine ReviOS kurun derim. Tamamiyle düz windows ama basitleştirilmiş hali. Düz windows indirdikten sonra 1-2 program ile sizin için değiştiriyordu. Youtubede falan bir sürü guide var. Bakarak kurabilirsiniz baya kolaydır. 6 ay oldu kullanalı ve normal windows bana çok itici gelmeye başladı.

Yapacak bir şey yok en azından oyunun en güzel zamanlarında oynadık diyelim.

Yayıncılık yapmıyorum ama fotoğrafçıyım. Video çekimleri ile uğraşıyorum, düzenleme render için biraz Nvidia taraftarıyım ama AMD daha cazip geliyor.
Basit photoshop işleri yapıyorsanız 9000 serisinde bulunan yeni çekirdekler sayesinde basit işleri hiç sıkıntı çekmeden yaparsınız. Eğer 3D ve yapay zeka işlerine girmeye başlarsanız AMD orada patates olacaktır. Nvidia hala o konuda 2-3 gömlek üstünde. İmzamdaki sistemi kullanıyorum basit işlerimide hallediyom, 2k da hardcore oyunlarda oynuyom banamısın demiyo. Alıcaksan ama 3 slotluk 9070xt almanı sölerim. 2 slotluklardaki soğutma kalitesine güvenemiyorum. Sapphirenin tüm modelleri 3 slotluk, büyüktür ekran kartı olarak ama soğutma olarak hiç dert tasa yanmassınız bidaha.

Son düzenleme:
Yaşanacağını düşünmüyorum. Nasıl olsa windowsun bir türevi. Benim fikrimce AtlasOS yerine ReviOS kurun derim. Tamamiyle düz windows ama basitleştirilmiş hali. Düz windows indirdikten sonra 1-2 program ile sizin için değiştiriyordu. Youtubede falan bir sürü guide var. Bakarak kurabilirsiniz baya kolaydır. 6 ay oldu kullanalı ve normal windows bana çok itici gelmeye başladı.

Basit photoshop işleri yapıyorsanız 9000 serisinde bulunan yeni çekirdekler sayesinde basit işleri hiç sıkıntı çekmeden yaparsınız. Eğer 3D ve yapay zeka işlerine girmeye başlarsanız AMD orada patates olacaktır. Nvidia hala o konuda 2-3 gömlek üstünde. İmzamdaki sistemi kullanıyorum basit işlerimide hallediyom, 2k da hardcore oyunlarda oynuyom banamısın demiyo. Alıcaksan ama 3 slotluk 9070xt almanı sölerim. 2 slotluklardaki soğutma kalitesine güvenemiyorum. Sapphirenin tüm modelleri 3 slotluk, büyüktür ekran kartı olarak ama soğutma olarak hiç dert tasa yanmassınız bidaha.
Şöyle Premiere Pro'da Reels videoları üretiyorum genelde çekimini yaptığım kişilerin, harici YouTube kanalım için videolar üretiyorum kutu açılışı inceleme tarzı. 3D ve yapay zekalık işim yok. Slot kısmını anlamadım sadece. Fan mı yoksa pin girişi olarak mı dediğiniz?

Başlarda problem çıkartmıyorda. sonradan windowsun kendi ***** zekası üstüne driver yazmaya çalışıyo. bi anda driver kesip oyunlarda Crash yedirtiyor vs. CustomOS kullandığımdan beridir bu sölediğim hiç bişeyi 1 kere bile yaşamadım.

Başlarda problem çıkartmıyorda. sonradan windowsun kendi ***** zekası üstüne driver yazmaya çalışıyo. bi anda driver kesip oyunlarda Crash yedirtiyor vs. CustomOS kullandığımdan beridir bu sölediğim hiç bişeyi 1 kere bile yaşamadım.
gerek yok, winutil ile windowsun tüm saçmalıklarını kapatabiliyorsunuz 5 dakikada

customos'ler güvensiz bana kalırsa

Şöyle Premiere Pro'da Reels videoları üretiyorum genelde çekimini yaptığım kişilerin, harici YouTube kanalım için videolar üretiyorum kutu açılışı inceleme tarzı. 3D ve yapay zekalık işim yok. Slot kısmını anlamadım sadece. Fan mı yoksa pin girişi olarak mı dediğiniz?
3 Slot dediğim büyüklük oluyor. ekran kartının kasaya girdiği metal kısım 2 dişli ise 2 Slot, 3 diş ise 3 Slot oluyo. görseller koyup anlatayim daha kolay olur.

1786112865567.webp

burası 2 slot oluyo

1786112566836.webp

3 slot oluyor.

Evet boyut büyüyor, kasaya sığmasıda zor olur ama soğutma performansı çok daha iyi oluyor.

gerek yok, winutil ile windowsun tüm saçmalıklarını kapatabiliyorsunuz 5 dakikada

customos'ler güvensiz bana kalırsa
Winutil karmaşık geliyor bana. Ben düz win 11 pro yükleyip ReviOS ile değişiklik yaptırdım. Windowsdaki gereksiz saçma ne varsa kapattı. hatta Revision Tool diye program geliyor ekstra ayar istersen değiştirebiliyorsun sonradan.

Video editleme, photoshop yapma işleri Basit işler. onları GTX 1000 serisinde bile yapabiliyorsun. dediğin işleri 9000 ile fersah fersah yaparsın. hatta birisi 9070xt ye render testine soktuğunda performansı 4060 seviyesinde olduğu gözüküyodu. evet bu devirde biraz az kalıyo ama zaten büyük iş yapmıyosanız o performans yeterde artar bile.

Son düzenleme:
Geri