🔥İndirim Corsair 16gb 6000mhz Ddr5 Ram 10999tl

Fiyata İyi birşeyler yapmışlar ama tercih edilebilecek bir ram mı Emin deilim
1k Daha verip Patriot Viper alırım muhtemelen

Bu ramin Belleği ne ?
Ram ile bildiğim tek şey cl36 6000mhz
Hocam micron diyorlar ama ne kadar doğru orasi bilinmez.

Pek takip ettiğim ürün tipi değil ama akakçe ve epeyde 13 14k civarında dolanıyomuş. İndirim yoksa kapatayım.
Edit:Konusu açılmış ama sonrasında mesaj gönderimine kilitlenmiş.
Beyler elimde https://www.vatanbilgisayar.com/cor...ance-siyah-ddr5-6000mhz-cl36-bulk-pc-ram.html bu ramden var her şey aynı sadece fiziksel olarak farklı sizce alayım mı uyumda bir sıkıntı çıkar mı?

Beyler elimde https://www.vatanbilgisayar.com/cor...ance-siyah-ddr5-6000mhz-cl36-bulk-pc-ram.html bu ramden var her şey aynı sadece fiziksel olarak farklı sizce alayım mı uyumda bir sıkıntı çıkar mı?
32gb tamamlamak istiyorsan alınır değerler aynı sorun yaşamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı değerlerde sıfır 32gb kingston satıyom 17bine henüz alıcı cıkmadı ama internetten 22-23k ya millet indirim var diye direkt siparis çekiyor anlamıyorum kimse 2. ele bakmıyor mu.

Aynı değerlerde sıfır 32gb kingston satıyom 17bine henüz alıcı cıkmadı ama internetten 22-23k ya millet indirim var diye direkt siparis çekiyor anlamıyorum kimse 2. ele bakmıyor mu.
İkinci el düzgün bir şey düşmüyor genelde valla. Başlıktaki ramin aynısı bende var 32 yapayım diye ikinci el bakıyorum sıfırdan pahalı genel olarak 😅

İkinci el düzgün bir şey düşmüyor genelde valla. Başlıktaki ramin aynısı bende var 32 yapayım diye ikinci el bakıyorum sıfırdan pahalı genel olarak 😅
Aynı şekil valla anakart falan baktım adam 6ay olmuş alalı sıfırından 500₺ uyguna bırakıyor. Sıfırında 9taksit var bide pazarlıkta yapmadı hepsi kafayı yemiş

• Beğen
Reaksiyonlar: gb55
ben 2 tane ayrı ayrı alacagım da sorun olur mu 5070 li sistem kuruyorum anakart da msı b850 gaming plus olacak

2. el ile sıfır arasında minimal fiyat farkı olunca kimsenin alası gelmiyor knk benim birde şehir sıkıntısı var adıyamandayım malum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,075
Üyeler
200,834
Son üye
dangr

Geri