RTX 4070 Ti Vs RTX 5070, RTX 5060ti Vs Rx9060xt Hangisini Tercih Etmeliyim?

Adamı arayın Hocam Piyasa kovalıyorsunuz Sonuçta adama sahibinden yazıp Sürekli beklemekle Fırsatları kaybedersiniz

Ciddi alıcıysan paran hazırsa Ara tabii ki
Zaten Kargo işlerini sahibindende yorumlardan halledecek deilsin Whatsappa illaki taşınacak erken davran ara
para hazır değil konuda belirtmiştim sanırım taksitle halletmeye karar verdim reşit bile değilim ben zaten aralarindaki fark fazla performans olarak ama hem parayi hemde beni rahat ettiricekse sorun olmaz 2020den beri 1660super kullaniyorum artık oyun oynamak istiyorum vallahi

para hazır değil konuda belirtmiştim sanırım taksitle halletmeye karar verdim reşit bile değilim ben zaten aralarindaki fark fazla performans olarak ama hem parayi hemde beni rahat ettiricekse sorun olmaz 2020den beri 1660super kullaniyorum artık oyun oynamak istiyorum vallahi
Rtx 5070 ti dan anca %10 daha az kaç gücüne sahiptir 4070 ti Yani kesinlikle mükemmel bir Kart 4k İleriki yıllarda kaldıramaz ama 2k için süper

Bide babana filan Söyle o konuşsun aslında Sen bile konuşabilirsin bence ama Bilemiyorum

Bide yazmama amacın Ekran kartı konusunda kararsızlığın ya bunumu alsam diye yada Para hazır olacakmı diye Muhtemelen bende yaşamıştım çünkü

Saf güç rtx 4070 ti Ama fiyat iyi deilse alınmamalı
Fakat 23-24 e bulunabiliyor İdeal fiyatlar bunlar
rx 9070 çoook daha mantıklı mfg bile yok 4070ti larda ve garantileri artık çoğunun bitik 9070 daha yeni garantili olma ihtimali daha yüksek

rx 9070 çoook daha mantıklı mfg bile yok 4070ti larda ve garantileri artık çoğunun bitik 9070 daha yeni garantili olma ihtimali daha yüksek
30k nın altında Varsa Kesinlikle mantıklı arkadaş Bütçesini artırıyorsa Bende o taraftarım Yeni kart yenidir çünkü Yani
ama 25k-24k Seviyelerine inebilecek bir kart deil 9070xt

2nci el piyasasında min 30k ztn ortalaması 35k filan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pg varmı diye sormasınmı bunh

Bütçesi İyi ise Sorsun Pg varsa alınır Ama pg yapsa bile adam 31k ya satıyosa 33k ya verir muhtemelen

Rtx 4070 ti ve 9070 xt arasında kas gücü farkı %10

Arkadaş daha parayı bile ayarlamamış hatta Yaşıda küçükmüş

Mesela 30-31k arasında pg Si olan iyi olan 9070 xt Bulursa o 5-6k Farkı ödemeye değer yalan yok

30k nın altında Varsa Kesinlikle mantıklı arkadaş Bütçesini artırıyorsa Bende o taraftarım Yeni kart yenidir çünkü Yani
ama 25k-24k Seviyelerine inebilecek bir kart deil 9070xt

2nci el piyasasında min 30k ztn ortalaması 35k filan

Bütçesi İyi ise Sorsun Pg varsa alınır Ama pg yapsa bile adam 31k ya satıyosa 33k ya verir muhtemelen

Rtx 4070 ti ve 9070 xt arasında kas gücü farkı %10

Arkadaş daha parayı bile ayarlamamış hatta Yaşıda küçükmüş

Mesela 30-32k arasında pg Si olan iyi olan 9070 xt Bulursa o 5-6k Farkı ödemeye değer yalan yok
ben düz 9070 diyorum hocam :d

Rtx 5070 ti dan anca %10 daha az kaç gücüne sahiptir 4070 ti Yani kesinlikle mükemmel bir Kart 4k İleriki yıllarda kaldıramaz ama 2k için süper

Bide babana filan Söyle o konuşsun aslında Sen bile konuşabilirsin bence ama Bilemiyorum

Bide yazmama amacın Ekran kartı konusunda kararsızlığın ya bunumu alsam diye yada Para hazır olacakmı diye Muhtemelen bende yaşamıştım çünkü
hocam daha cok pek uğrasasım gelmiyor artık sanırım 1 yıldır biriktiriyorum her alcagim sira zam geliyor zaten 1 bilemedin 2 yila satarim üniversite için. babamida zorlamak istemiyorum

ben düz 9070 diyorum hocam :d
Sen 4070 ti tabikide bide 9070 xt ve 9070 de Direk amd kartlarda Mfg varmı sanıyon kral

9070 yi alması için iyi bir fiyata bulmuş olması lazım Diye yorumlarım
Yeni kart alıcısı daha çok olabilir Ama arkadaş 1660 superden çıkacak ve performans aradığı açıkça belli

Tabii ki RTX 5070. AMD aldıktan sonra sorunlarını çözmekle uğraşıp bilgisayar mühendisliğine mi adım atacaksın 😁

valla ağzım sulandı bütçem artsa gözüm kapalı alırım
bide sıfır olsun garanti olsun kafasindayım. kendi parami kazanabilen biri olsam şuan pek sorun etmem ama harcliklarla su parayi toplamak bile işkence oldu

hocam daha cok pek uğrasasım gelmiyor artık sanırım 1 yıldır biriktiriyorum her alcagim sira zam geliyor zaten 1 bilemedin 2 yila satarim üniversite için. babamida zorlamak istemiyorum
Olm o zaman takma kafanı rx 6900 xt Al geç uygun fiyatlı güzel bulup

ekstra 8-15k para ödeme

rx 6900 xt nin performansıda ortada

Tabii ki RTX 5070. AMD aldıktan sonra sorunlarını çözmekle uğraşıp bilgisayar mühendisliğine mi adım atacaksın 😁
Geldi Nvidia fanboyumuz Hoşgeldin Dost naber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,311
Üyeler
200,895
Son üye
lefraiieee

Geri