Türknet Bunu Da Başardı Artık Ceo ile İletişime Geçiyorum

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 22 Temmuz'dan beridir, yani tam 18 gündür yok. Bağlantı tamamen kesilmiş ve kopuk durumda.

Şikayet etmediğim yer kalmadı. BTK, CİMER aklınıza neresi gelirse başvurdum; tüm forum sitelerine (yeşil forum, mavi forum vb.) konularımı yaydım. Ayrıca TurkNet'in kendi destek sayfasına bile yazdım ama bir sonuç alamadım. Sürekli aynı bahane: "Genel arıza var." Tamam da bu sorun şu anda sadece bizim apartmanda var.

Olay artık LinkedIn üzerinden Premium üyelik alıp direkt şirketin CEO'suna yazmaya kadar geldi. Direkt CEO ile iletişime geçtim, bakalım sonuç ne olacak. 🙂 İnşallah bugün interneti düzeltirler, hepimiz bekleyip görelim.

Ekler

• 3477.webp
    3477.webp
    138.4 KB · Hit: 110
  • 3481.webp
    3481.webp
    134.7 KB · Hit: 106
Son düzenleme:
Bizdddr 2 gündüd yok bugun yapmaya gelicekleg

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Benim 50 gün oldu ben daha turknetin çaycısıyla iletişime geçemedim vay be
Hocam sizde benim yaptıklarımın aynısını yapın önce btk sonra cimer en son ceo ile iletişime geçmek :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizdddr 2 gündüd yok bugun yapmaya gelicekleg
İnşAllah yaparlar hocam herkes internetine kavuşur inşAllah

Uğraşmayın, vakit kaybı.
Farklı altyapı varsa; en direkt geçin.
Genel arıza dedikleri, binalar yıkılınca kopan kablolar.
Evet öyle genel arıza kolpa ya kablo kopmuştur kesin farklı altyapıda fiber yok maalesef bizim adreste türknette fiber altyapısı var hemde kendi gigafiber altyapısı da var daha adresime türk telekomun fiberi gelmeden nasıl bunlar kendi altyapısını bile çekti bir işkillendiriyorlar

Son düzenleme:
Hocam sizde benim yaptıklarımın aynısını yapın önce btk sonra cimer en son ceo ile iletişime geçmek :)

İnşAllah yaparlar hocam herkes internetine kavuşur inşAllah

Evet öyle genel arıza kolpa ya kablo kopmuştur kesin farklı altyapıda fiber yok maalesef bizim adreste türknette fiber altyapısı var hemde kendi gigafiber altyapısı da var daha adresime türk telekomun fiberi gelmeden nasıl bunlar kendi altyapısını bile çekti bir işkillendiriyorlar
Bizede aynı boku dediler sonta arıza kaydı oluşturdular bare gelitler 2 3 saatd

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 22 Temmuz'dan beridir, yani tam 18 gündür yok. Bağlantı tamamen kesilmiş ve kopuk durumda.

Şikayet etmediğim yer kalmadı. BTK, CİMER aklınıza neresi gelirse başvurdum; tüm forum sitelerine (yeşil forum, mavi forum vb.) konularımı yaydım. Ayrıca TurkNet'in kendi destek sayfasına bile yazdım ama bir sonuç alamadım. Sürekli aynı bahane: "Genel arıza var." Tamam da bu sorun şu anda sadece bizim apartmanda var.

Olay artık LinkedIn üzerinden Premium üyelik alıp direkt şirketin CEO'suna yazmaya kadar geldi. Direkt CEO ile iletişime geçtim, bakalım sonuç ne olacak. 🙂 İnşallah bugün interneti düzeltirler, hepimiz bekleyip görelim.
uğraşmaya değmez bence

• İnanılmaz
geçiş neden yapmadınız ?

• Beğen
  • Muhteşem
geçiş neden yapmadınız ?
Hocam türk telekomun fiber altyapı yok bende türk telekomun yani adresimde türk telekomun fibrri yok iken türknet hem fiber getirdi hemde kendi altyapısını gigafiberi getirmişti 1 yıldır sorunsuzdur ama bu durum biraz işkillendiriyor. Nasıl oluyorsa türk telekom fiberi adresimde olmadan kendi altyspına kadar çekiyorsun?

gigafiber yoksa turknetin bir avantajı yok zaten
Gigafiber bendeki hocam o yüzden başkasına da geçemiyorum ya aslında 200 mbps türk telekom olsa onada razıyım ama türk telekomun fiberi adresimde yok

Hocam türk telekomun fiber altyapı yok bende türk telekomun yani adresimde türk telekomun fibrri yok iken türknet hem fiber getirdi hemde kendi altyapısını gigafiberi getirmişti 1 yıldır sorunsuzdur ama bu durum biraz işkillendiriyor. Nasıl oluyorsa türk telekom fiberi adresimde olmadan kendi altyspına kadar çekiyorsun?

Gigafiber bendeki hocam o yüzden başkasına da geçemiyorum ya aslında 200 mbps türk telekom olsa onada razıyım ama türk telekomun fiberi adresimde yok
2009 da samsun atakumda telekomun fiber altyapısı yokken superonlineın vardı

• İnanılmaz
Zamaninda taahhut yenileme doneminde acaba Turknete gecsem mi diye bilgi almak icin aramistim. Defalarca aramama ragmen ulamasadim, ulastigimda ise sanirim home-office calisan bir personele denk gelmistim, arkadan cocuk sesleri geliyordu :)

Turksatin verdigi altyapi hizmetini (senelerdir adresime FTTH getirmedikleri icin) sevmesem de destek hattina hemen ulasabildigimden simdilik kaldim.

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,366
Üyeler
200,910
Son üye
Ataberk5442

Geri