Yeni Sistemimi Yorumlar Mısınız ? (Ryzen 9950x3d + Sapphire Nitro+ 9070xt)

Kafana takacağın bir şey Yok fazla almışsın Ama her şey on numara kafan rahat Takılırsın Bu pc ile Fiyatda on numara

Bize Hayırlı Ulsun Demek Kalır

Güle güle Kullan Bebiş
Alıntıyı görüntüle

Ama Ram sakat ona bi el at derim
Eyvallah dostum sağolasın :hoba: Ram'e overclock yapmış olmam kurtarmaz mı CL36 6000 Mhz yaptım ama...

40 Yıllık(Herhalde şaka olduğunu anlarsınız) Nvidia kullanıyorum ben bile böyle savunma yapmadım görmedim de.
Bende Her Çeşit Ekran Kartı kullanmışımdır Rx 570 gtx 1060 rx5700 3060 3090 ti Ve 5080

Ama Bu çağ niteliğinde bir Yorum

Yani nvidia fanboyu gördüm ama bu çok bambaşka bir seviye

Heralde nvidia alınca 4k 240hz qd-oled Filan oluyor monitör

Ya ben neden laf yedi ben adamın deiği saçma şeye şaşırmamın içerisindeydim
İroni Ya
1786197766874.webp

Bende Her Çeşit Ekran Kartı kullanmışımdır Rx 570 gtx 1060 rx5700 3060 3090 ti Ve 5080

Ama Bu çağ niteliğinde bir Yorum

Yani nvidia fanboyu gördüm ama bu çok bambaşka bir seviye

Heralde nvidia alınca 4k 240hz qd-oled Filan oluyor monitör
Belkide bizim anlamdığımız farklı bir teknoloji devreye giriyordur sadece o görebiliyordur :D.
Ve malasef ki onu diyen grupta 7k mesaja 4k reaksiyona sahip bir çok kişinin de hayatını karartmış olabilir.

Belkide bizim anlamdığımız farklı bir teknoloji devreye giriyordur sadece o görebiliyordur :D
Dur Nvidia Ceosuna Bi müsade edelim Yapsın açıkalamayı Hocam 8 Senedir rtx 5060 Kullanıyor

Deneyimi paylaşsın

Dur Nvidia Ceosuna Bi müsade edelim Yapsın açıkalamayı Hocam 8 Senedir rtx 5060 Kullanıyor

Deneyimi paylaşsın
Ben raporladım eğer banlanmaz ise yazsın bende merak ediyorum. :D

Bunu siz kendiniz deneyimlediniz mi ? Kağıt üstünde saf güçte 9070xt önde ama Nvidia yazılımsal önde deniliyor. Forumdaki tartışmaları okudum fanboy tartışmasına döndüğü için kararsız kaldım. 20k fazla verip 5070 Ti almak mantıklı mı sizce ? O kadar fazla fark var mı ? Ya da 5070 mantıklı mıydı ?
işin içine DLSS RT DLAA gibi terimler geldigi zaman Ndivia daha başarılı fiyat olarak tartışılır ama bütçe yüksek ve kalite için ndivia öneriyorum oyundan oyuna degişir Fsr görüntü kalitesi olarak DLSS gerisinde RT gibi konularda ise zayıf kalıyor 2 kartın karşılaştırıldıgı videoları inceleyip karar vermek daha mantıklı

işin içine DLSS RT DLAA gibi terimler geldigi zaman Ndivia daha başarılı fiyat olarak tartışılır ama bütçe yüksek ve kalite için ndivia öneriyorum oyundan oyuna degişir Fsr görüntü kalitesi olarak DLSS gerisinde RT gibi konularda ise zayıf kalıyor 2 kartın karşılaştırıldıgı videoları inceleyip karar vermek daha mantıklı
Ya görüntü Kalitesi Farklı Sunduğu Teknolojiler Farklı

Yanlış bir kelime Çok büyük bir yanlış yönlendirmeye yol açabilirdi Dostum

Ayrıca tartışmasız 9070 xt Rtx 5070 ti 60k dalgamı geçiyon +5k ekle 5080 al

Ayrıca Fsr Bozulmalarının Önüne baya bi geçti
Nvidia kullanıcısıyım ama doğruya doğru

Fsr İle Dlss arasında eskisi gibi Dağlar kadar fark yok Emin ol Nvidia nın tek iyi Olduğu nokta Mfg Bide rt de ufak amd den iyi performans sağlıyor
Ama oyundan oyuna değişir

Ama ekstra 15-20k Ödemek için bir sebep deil bu

@dombikpanda Sende paylaş yorumunu Bro

Ya görüntü Kalitesi Farklı Sunduğu Teknolojiler Farklı

Yanlış bir kelime Çok büyük bir yanlış yönlendirmeye yol açabilirdi Dostum

Ayrıca tartışmasız 9070 xt Rtx 5070 ti 60k dalgamı geçiyon +5k ekle 5080 al

Ayrıca Fsr Bozulmalarının Önüne baya bi geçti
Nvidia kullanıcısıyım ama doğruya doğru

Fsr İle Dlss arasında eskisi gibi Dağlar kadar fark yok Emin ol Nvidia nın tek iyi Olduğu nokta Mfg Bide rt de ufak amd den iyi performans sağlıyor
Ama oyundan oyuna değişir

Ama ekstra 15-20k Ödemek için bir sebep deil bu

@dombikpanda Sende paylaş yorumunu Bro
konudan bagımsız kullandıgım amd işlemcinin içindeki ekran kartına ileride belki lazım olur diye sürücüleri yükledim 2 kere siyah ekran yedim ben hala AMD ekran kartı için yeterli görmüyorum

Geri