Kulaklık , Mouse , Klavye Önerisi

A9 yada a9 plus al Klacye Aula f99 kulaklıkda Havşt Fuxi H3 Pro

Neden overpriced model hocam, 8k yok diye mi diyorsun bunu? 3950 ultra sensör var özel kaplaması var bence overpriced değil bu fare.

F-Switch encoder ve Pink Shell Pink Dot kullanıyor MCU olarak ise BS20 MCU. Daha alt fiyatında Blue Shell Pink Dot ve toz korumalı TTC Gold kullanan fareler var. Benimde elimde olan bir model zaten hem kaplama ve plastik kaliteside çok iyi değil bence.

önerin nedir klavye mouse olarak

Mouse tutuş şeklin ve klavye boyut tercihin nedir?

F-Switch encoder ve Pink Shell Pink Dot kullanıyor MCU olarak ise BS20 MCU. Daha alt fiyatında Blue Shell Pink Dot ve toz korumalı TTC Gold kullanan fareler var. Benimde elimde olan bir model zaten hem kaplama ve plastik kaliteside çok iyi değil bence.

Çokta overpriced olduğu söylenemez ama bence, o fiyata 3950 ultralı bildiğim bir mouse yok

sağ el palm tarz da tutuyom Steel series rival 3 kullanıyorum uzun süredir . Klavye %65 iyidir hocam yön tuşları olsun numpad ve F tuşlarına çok gerek yok ama olsada çok sorun değil

sağ el palm tarz da tutuyom Steel series rival 3 kullanıyorum uzun süredir . Klavye %65 iyidir hocam yön tuşları olsun numpad ve F tuşlarına çok gerek yok ama olsada çok sorun değil

Kulaklık olarakta bunu öneririm.

N9 Pro ile birebir aynı kulaklık.

2383.webp

Kulaklık olarakta bunu öneririm.

N9 Pro ile birebir aynı kulaklık.

Alıntıyı görüntüle
a9 pro degilmi mouse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mükemmel sepet mouseyi ve kulaklığı kullandım süper ürün ikiside. Klavye olarak mchose veya gamerider ürünlerine bakmanı öneririm onlar daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.
n9 pro iyi diye duydum hep aynı üretimse arkadaş attıgı gibi havit alırım daha uyguna geliyo marka takıntım yok :D eyv

ATK N9 yerine H2015 PRO alın, anakartı ve özellikleri benzer. Hatta ATK uygulaması ATK N9 PRO olarak algılıyor. Türk Telekom falan D&R için kuponu var, ₺1700-1800 falan denk gelir. Buradan artırdığınız ₺1000 ise fareye yatırın. ATK çıktığında galiba ₺2400-2600 arasındaydı, bence o fiyat aralığında ürün yok diye bizim esnaf gereksiz zamlıyor. Üstüne deri ped olması lazım, H2015 PRO pedi yumuşak, kalın ve kumaş.

Fare olarak şu ürünü öneririm.

2026-08-08_20-29_1.webp

2026-08-08_20-29.webp

Fare ve kulaklık ₺5000 etti. Geriye ₺2700 falan kaldı o klavyeyi de alabilirsiniz. Veya kablosuz, ses yalıtımı iyi %75 bir klavye de alınabilir. Ben %60 klavye önermem.

ATK N9 yerine H2015 PRO alın, anakartı ve özellikleri benzer. Hatta ATK uygulaması ATK N9 PRO olarak algılıyor. Türk Telekom falan D&R için kuponu var, ₺1700-1800 falan denk gelir. Buradan artırdığınız ₺1000 ise fareye yatırın. ATK çıktığında galiba ₺2400-2600 arasındaydı, bence o fiyat aralığında ürün yok diye bizim esnaf gereksiz zamlıyor. Üstüne deri ped olması lazım, H2015 PRO pedi yumuşak, kalın ve kumaş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Fare ve kulaklık ₺5000 etti. Geriye ₺2700 falan kaldı o klavyeyi de alabilirsiniz. Veya kablosuz, ses yalıtımı iyi %75 bir klavye de alınabilir. Ben %60 klavye önermem.
%75 önerebilirsiniz değerlendiririm Teşekkürler şimdiden

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1950 ye geldi kulaklık şuanlık onu aldım

%75 önerebilirsiniz değerlendiririm Teşekkürler şimdiden
Manyetik olarak Ulugames Howl75'i var. Kablosuz ve ses yalıtımlı olarak da diğer üç ürün var.

Ben çevre birimlerinde klavyeye çok harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Manyetik klavye basım süresi ayarlamaktan dolayı konforlu ve biraz da olsa oyunlarda A-D vb. yaparken avantaj sağlıyor. Ama kablosuz olsun istiyorsan diğer ürünler de alınabilir. Aula F87 PRO çok tercih edilen iyi bir ürün. KB884L PRO ise 884L'nin ses yalıtımlı versiyonu ve tuşları ışık geçiriyor diye ekledim. MageGee benzer yalıtım özelliklerini ise ₺1600 veriyor diye bıraktım. Karar burada tamamen sizin.

Geri