Neden overpriced model hocam, 8k yok diye mi diyorsun bunu? 3950 ultra sensör var özel kaplaması var bence overpriced değil bu fare.
önerin nedir klavye mouse olarak
Çokta overpriced olduğu söylenemez ama bence, o fiyata 3950 ultralı bildiğim bir mouse yokF-Switch encoder ve Pink Shell Pink Dot kullanıyor MCU olarak ise BS20 MCU. Daha alt fiyatında Blue Shell Pink Dot ve toz korumalı TTC Gold kullanan fareler var. Benimde elimde olan bir model zaten hem kaplama ve plastik kaliteside çok iyi değil bence.
Mouse tutuş şeklin ve klavye boyut tercihin nedir?
sağ el palm tarz da tutuyom Steel series rival 3 kullanıyorum uzun süredir . Klavye %65 iyidir hocam yön tuşları olsun numpad ve F tuşlarına çok gerek yok ama olsada çok sorun değilF-Switch encoder ve Pink Shell Pink Dot kullanıyor MCU olarak ise BS20 MCU. Daha alt fiyatında Blue Shell Pink Dot ve toz korumalı TTC Gold kullanan fareler var. Benimde elimde olan bir model zaten hem kaplama ve plastik kaliteside çok iyi değil bence.
Mouse tutuş şeklin ve klavye boyut tercihin nedir?
sağ el palm tarz da tutuyom Steel series rival 3 kullanıyorum uzun süredir . Klavye %65 iyidir hocam yön tuşları olsun numpad ve F tuşlarına çok gerek yok ama olsada çok sorun değil
Mükemmel sepet mouseyi ve kulaklığı kullandım süper ürün ikiside. Klavye olarak mchose veya gamerider ürünlerine bakmanı öneririm onlar daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.
a9 pro degilmi mouse![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
![]()
GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye
GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Kulaklık olarakta bunu öneririm.
N9 Pro ile birebir aynı kulaklık.
Alıntıyı görüntüle
n9 pro iyi diye duydum hep aynı üretimse arkadaş attıgı gibi havit alırım daha uyguna geliyo marka takıntım yokMükemmel sepet mouseyi ve kulaklığı kullandım süper ürün ikiside. Klavye olarak mchose veya gamerider ürünlerine bakmanı öneririm onlar daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.
meyergaming.com
%75 önerebilirsiniz değerlendiririm Teşekkürler şimdidenATK N9 yerine H2015 PRO alın, anakartı ve özellikleri benzer. Hatta ATK uygulaması ATK N9 PRO olarak algılıyor. Türk Telekom falan D&R için kuponu var, ₺1700-1800 falan denk gelir. Buradan artırdığınız ₺1000 ise fareye yatırın. ATK çıktığında galiba ₺2400-2600 arasındaydı, bence o fiyat aralığında ürün yok diye bizim esnaf gereksiz zamlıyor. Üstüne deri ped olması lazım, H2015 PRO pedi yumuşak, kalın ve kumaş.
Fare olarak şu ürünü öneririm.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g]
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fare ve kulaklık ₺5000 etti. Geriye ₺2700 falan kaldı o klavyeyi de alabilirsiniz. Veya kablosuz, ses yalıtımı iyi %75 bir klavye de alınabilir. Ben %60 klavye önermem.
a9 pro degilmi mouse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1950 ye geldi kulaklık şuanlık onu aldımATK N9 yerine H2015 PRO alın, anakartı ve özellikleri benzer. Hatta ATK uygulaması ATK N9 PRO olarak algılıyor. Türk Telekom falan D&R için kuponu var, ₺1700-1800 falan denk gelir. Buradan artırdığınız ₺1000 ise fareye yatırın. ATK çıktığında galiba ₺2400-2600 arasındaydı, bence o fiyat aralığında ürün yok diye bizim esnaf gereksiz zamlıyor. Üstüne deri ped olması lazım, H2015 PRO pedi yumuşak, kalın ve kumaş.
Fare olarak şu ürünü öneririm.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g]
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fare ve kulaklık ₺5000 etti. Geriye ₺2700 falan kaldı o klavyeyi de alabilirsiniz. Veya kablosuz, ses yalıtımı iyi %75 bir klavye de alınabilir. Ben %60 klavye önermem.
1950 ye geldi kulaklık şuanlık onu aldım
ulugames.com.tr
Manyetik olarak Ulugames Howl75'i var. Kablosuz ve ses yalıtımlı olarak da diğer üç ürün var.%75 önerebilirsiniz değerlendiririm Teşekkürler şimdiden
ulugames.com.tr