❌İndirim Bitti! Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

sar yani suudi arabistan riyali ile hesaplayınca 9675 tl olarak hesapladım vergiler dahil ( 945 - 1234 tl arası vergi ) , vergileri çıktığımda kabaca 9 bin tl den ucuza geliyor , ve fiyat 2.3 katı pahalı satılıyordu ülkede , xiaomi tr iyi s.... bizi kısaca , şu an 5 bin tl lik fark var sadece
Hocam dediğin telefonun sar fiyatı Xiaomi nin kendi sitesinde 1500 sar gözüküyor bu da 19k civarı yapar
Bu ise hesaplamayı yaptığım Avrupa Almanya fiyatı
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler yüzde 10 civarı indirim var şuan

Son düzenleme:
Hocam dediğin telefonun sar fiyatı Xiaomi nin kendi sitesinde 1500 sar gözüküyor bu da 19k civarı yapar
Bu ise hesaplamayı yaptığım Avrupa Almanya fiyatı
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler yüzde 10 civarı indirim var şuan
yaptığım hesap 9 ay öncesine geliyordu 1050 sar a düşüyordu 8 256 modeliydi , 1250 sar 12 512 modeliydi lansmana özel hatta ben konu açmış olmam lazım

Son düzenleme:
beyler yapmayın şu markadan telefon almayın. kronik sorunları say say bitmez.
anakart yanmalarıyla meşhur bu marka, poco görünce kaçın..
Bu foruma dönsem mi diye düşünüyorum, bunları her seferinde 10 kere görmeye devam edince yok diye bağırıyorum.
Ben okadar kamera paketini vb. yazmışım, Xiaomi Mi 17T, RedMagic 11 Pro vb. ile aynı sensörü kullanıyor demişim. Bunlar ise 2026 yılında Poco'dan uzak durun anakartı yanıyor diyor. Zaten cihaz Poco'ya özel bir model bile değil. Redmi Note 15 Pro'nun sensörünün 50 MP OmniVision OV50E ile değiştirilmiş hali. Tıpatıp aynı cihaz.
Burayada atayım bari.

Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı ve Samsung A37'den çok daha iyi bir telefon, A36'yı ise tokat manyağı yapar.
Ekranı %100 DCI-P3 gibi muazzam özelliklere sahip, çerçeveleri çok ince, kavisli ve amiral gemilerinde kullanılan Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasına sahip. Bataryası 6500 mAh ve 100W şarj hızına sahip. Kamera sensörü OmniVision OV50E ve bu fiyatta çok iyi, ZTE Nubia RedMagic 11 Pro ve Xiaomi Mi 17T'nin sensörü. Samsung A36'nın IMX882/LYT600'nü delik deşik eder. 2. geniş açı kamerası OmniVision OV08F ve Nubia RedMagic 11 Air'de kullanılan bir sensör. Ön kamerası OmniVision OV32D sensörüne sahip, Poco F8 Ultra'nın sensörü ve 32 MP ancak 4K çekim bulunmuyor.
İşlemcisi Snapdragon 7s Gen 4, A37'nin Exynos 1480'ü ile denk, A36'nın Snapdragon 6 Gen 3'ün den çok daha iyi, %20 daha güçlü. Termal testleri mükemmel çıkmış (aşağıda var). Cihazda en üst seviye olan IPX9K suya ve IPX6 toza sertifikaları bulunuyor.
Son olarak 4 yıl Android, 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisine sahip. Tek eksisi UFS 2.2 olması. Ancak bu cihazlarda bildiğimiz UFS 2.2 yerine UFS 2.2C var. UFS 2.2'den çok daha iyi olsada UFS 3.1'in yanına yaklaşamaz.

Telefonun termal performansı mükemmel. Throttle hiç yapmıyor ve uzun süreli ağır termal teste rağmen 39 derece:

Bu telefon uzun süreli ağır termal testte bile muazzam performans sunmuş.
Hocam geri mi döndün foruma, sevindim seni gördüğüme. :)
Zor.

Bu foruma dönsem mi diye düşünüyorum, bunları her seferinde 10 kere görmeye devam edince yok diye bağırıyorum.
Ben okadar kamera paketini vb. yazmışım, Xiaomi Mi 17T, RedMagic 11 Pro vb. ile aynı sensörü kullanıyor demişim. Bunlar ise 2026 yılında Poco'dan uzak durun anakartı yanıyor diyor. Zaten cihaz Poco'ya özel bir model bile değil. Redmi Note 15 Pro'nun sensörünün 50 MP OmniVision OV50E ile değiştirilmiş hali. Tıpatıp aynı cihaz.

Zor.

lütfen sen ve yanlış bilgi diye report edip sırf aldı diye övenler foruma dönmesin, ne olur gelmeyin.

kötü bir markadır ve masaya koyduğunuz an karizma -100 yazar, ister kabul edin ister etmeyin.

lütfen sen ve yanlış bilgi diye report edip sırf aldı diye övenler foruma dönmesin, ne olur gelmeyin.

kötü bir markadır ve masaya koyduğunuz an karizma -100 yazar, ister kabul edin ister etmeyin.
X3 Pro kronik ona lafım yok. Bahsettiğin modellerde de kronik diye bir kanıt bulunmuyor. Attığın ilk konuda konu sahibinin arkadaşı kronik sorunlu demiş ve forumda bunu sorarak bilgi edinmek istemiş, gerçekten komedi. Sanki sorun konusuymuş gibi atmışsın.
Anakart cihazın kendisi zaten. UFS vb. her şey bozulabilir. Herhangi bir anakartı bozuldu konusuna bakıp kronik demeye gerek yok.

Ben okadar kamera paketinden falan bahsetmişim, kaynakları doldurmuşum. Sen ise bildiğini okuyabilmek için kronik sorunlu mu diye soran arkadaşın konusuna mecbur kalıyorsun. 1-2 düzgün bir şey at bari.

Bahsi geçen modellerde benzer hata yapılmış lehim kalitesiz, macun var yok ve alandan tasarruf edilmek için işlemciyi direk bağlamışlar
Her markada illa kronik sorunlu cihaz çıkar örneğin zamanında note 7 modeli patlıyor diye diğer modelleri de mi patlayacak gelip her şeyiyle farklı olan bu modele forumda hatalı demek gereksiz
Şunu da kabul edelim bu telefon 20k bu telefondan gidip 80k lik amiral gemisi işçiliği de beklememek lazım ne kadar ekmek o kadar köfte

Son düzenleme:
Bahsi geçen modellerde benzer hata yapılmış lehim kalitesiz, macun var yok ve alandan tasarruf edilmek için işlemciyi direk bağlamışlar
Poco M8 Pro termal testte muazzam performans sunuyor. Zaten Poco'ya özel bir telefon değil, Xiaomi Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı, sadece kamera sensörü 50 MP OmniVison OV50E ile değiştirilmiş.
Kamera paketide bu seviye için muazzam ve kaliteli. 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj bu bütçede büyük nimet.
Pro+ serisi Xiaomi'nin üst segmenti, kalitesiz olması beklenemez zaten.
Şurda yazıyor hepsi:
Burayada atayım bari.

Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı ve Samsung A37'den çok daha iyi bir telefon, A36'yı ise tokat manyağı yapar.
Ekranı %100 DCI-P3 gibi muazzam özelliklere sahip, çerçeveleri çok ince, kavisli ve amiral gemilerinde kullanılan Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasına sahip. Bataryası 6500 mAh ve 100W şarj hızına sahip. Kamera sensörü OmniVision OV50E ve bu fiyatta çok iyi, ZTE Nubia RedMagic 11 Pro ve Xiaomi Mi 17T'nin sensörü. Samsung A36'nın IMX882/LYT600'nü delik deşik eder. 2. geniş açı kamerası OmniVision OV08F ve Nubia RedMagic 11 Air'de kullanılan bir sensör. Ön kamerası OmniVision OV32D sensörüne sahip, Poco F8 Ultra'nın sensörü ve 32 MP ancak 4K çekim bulunmuyor.
İşlemcisi Snapdragon 7s Gen 4, A37'nin Exynos 1480'ü ile denk, A36'nın Snapdragon 6 Gen 3'ün den çok daha iyi, %20 daha güçlü. Termal testleri mükemmel çıkmış (aşağıda var). Cihazda en üst seviye olan IPX9K suya ve IPX6 toza sertifikaları bulunuyor.
Son olarak 4 yıl Android, 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisine sahip. Tek eksisi UFS 2.2 olması. Ancak bu cihazlarda bildiğimiz UFS 2.2 yerine UFS 2.2C var. UFS 2.2'den çok daha iyi olsada UFS 3.1'in yanına yaklaşamaz.

Telefonun termal performansı mükemmel. Throttle hiç yapmıyor ve uzun süreli ağır termal teste rağmen 39 derece:

Poco M8 Pro termal testte muazzam performans sunuyor. Zaten Poco'ya özel bir telefon değil, Xiaomi Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı, sadece kamera sensörü 50 MP OmniVison OV50E ile değiştirilmiş.
Kamera paketide bu seviye için muazzam ve kaliteli. 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj bu bütçede büyük nimet.
Pro+ serisi Xiaomi'nin üst segmenti, kalitesiz olması beklenemez zaten.
Şurda yazıyor hepsi:
zaten redmi 17 pro plus da m 9 pro yada m 9 plus ismiyle satılacak ve %10 daha ucuz olacak redmiden ama içindeki parçalar daha kaliteli oluyor redmiye göre gariptir

kaynak : taa kanalı

Valla bende x6 pro var ufs falan anlamam sanırım 4.1 ama rezalet telefon kamera rezalet yazılım rezalet cayır cayır yanıyor şarjı su gibi bana bidaha kimse aldıramaz bu markayı.
6 yıl x3 kullandım, ısınan telefon ama o zaman ısınmayan telefon bence yoktu, şimdi vapor chamberlar var, f7 pro kullanıyorum memnunum. S25 Ultra ile aynı derecelerde ve açıkçası HyperOS, OneIU'dan daha çok seviyorum. Sanırım kardeşim de de x5 veya x6 var. Sorun yok.

Geri