Samsung S25 mi iPhone 17 mi ?

bende iphone 16 var memnunum ama iphone 17 bütçesinde s25 ultra var genel olarak iphonun günlük kullanımından memnun olsamda ekran süresi bakımından memnun değilim iyice düşünerek al
Ekran açık süreniz kaç saat ? Carplay ile kullanınca kaç saat oluyor bilgi verebilirmisiniz

Hayırlı forumlar, şuanda Samsung S22 kullanıcısıyım fakat pil ,ısınma ve android auto ile kasmalardan dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung watch 7 akıllı saat ve samsung buds 2 kulaklığımla kullanıyorum. İşim gereği belirli günlerde araçla çok fazla seyahat etmem gerekiyor o yüzden de sürekli android auto açık oluyor. S22 cihazım siyah renk ve ufak boyutlarda renk atmaları oluştu dikkat ettiğim halde. Samsung S25 mavi renk 44k civarlarında fiyatı epeyce makul geliyor fakat mavi renk olduğu için acaba renk atması olur mu tereddütü oluştu. İphone 17 alırsamda saatimi ve kulaklığımı değiştirmem gerekiyor ve ekstra bütçe artıyor telefonun yanında.
Telefon ile aşırı fotoğraf çeken biri değilim. En çok aradığım şey android auto/apple carplay ile kullanırken şarjımın eriyip gitmemesi ve normal günlük kullanımda şarj derdimin olmaması önemli. Benim kullanım senaryolarımda sizce Samsung S25 mi almalıyım yoksa bütçemi arttırıp İphone 17 mi almalıyım ?
Ekosistem varsa ve memnunsan S25 den devam edilebilir bence. Bana göre 17 daha iyi cihaz ama ekosistem bozmaya değer mi bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki neden s26 değilde s25? iphone 17nin fiyat ve model rakibi s26 serisi.
Exynos var S26 da.

Biraz bütçen varsa 80kya amazonda s26 ultra bulabilirsin depo ürünlerde

Biraz bütçen varsa 80kya amazonda s26 ultra bulabilirsin depo ürünlerde
Hocam 80k civarına çıkabilirim fakat bi kaç mesaj öncede belirttiğim gibi büyük bir telefon istemiyorum. Minyon yapıya sahibim büyük telefon elimde çok kaba duruyor ve cepteki hissiyatı rahatsız ediyor. Evet batarya kamera olarak şahane telefonlar lakin günlük hayatımda ve işimde onlarla pek işim olmuyor.

Ekran açık süreniz kaç saat ? Carplay ile kullanınca kaç saat oluyor bilgi verebilirmisiniz
hocam arabam yok ama bence arada sapıtıyor ya bi 4 5 kez apple destekle konuşmuşumdur mesela ortalama 6 7 saat veriyo onda bişey yok ama androiddeki kadar rahat olmazsın bence

Hocam 80k civarına çıkabilirim fakat bi kaç mesaj öncede belirttiğim gibi büyük bir telefon istemiyorum. Minyon yapıya sahibim büyük telefon elimde çok kaba duruyor ve cepteki hissiyatı rahatsız ediyor. Evet batarya kamera olarak şahane telefonlar lakin günlük hayatımda ve işimde onlarla pek işim olmuyor.
Arabada şarj yeri yok mu? Bir yandan şarja tak hocam şarj çok gidiyor diyorsan

Car play i kablolu olarak kullansan şarj problemi kalmaz aslında. Bende kablosuz kullandım bir süre ama aşırı şarj tüketiyor. Kablolu da şarj dolunca ya da 80 i geçince ısınma problemi olmuyor. En azından s20 fe için böyle.
Android auto da çok nadiren sesle komutta sorun yaşıyorum kablolu kullanırken ama kablosuz olunca farklı hatalar veriyor ve kasıyor. Gerçi bu araç modeline ve kullandığı ekrana göre değişir sanırım.

hocam arabam yok ama bence arada sapıtıyor ya bi 4 5 kez apple destekle konuşmuşumdur mesela ortalama 6 7 saat veriyo onda bişey yok ama androiddeki kadar rahat olmazsın bence
Ben S23 den geçmiştim 16 ya, arada bariz bir pil farkı vardı 16 çok daha iyiydi ekran süresinde. Bence S25 ile 16 kafa kafadadır veya 16 biraz daha iyidir çok fark olduğunu sanmıyorum pil olarak.

Şuan %88 pil sağlığı ile bile 8 saat civarı ekran süresi alıyorum ben.

Arabada şarj yeri yok mu? Bir yandan şarja tak hocam şarj çok gidiyor diyorsan
Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum nasıl bilmiyorum ancak zaten carplay/android auto çok güç tüketen sistem olduğu için batarya sağlığını hızlıca bitirmek mantıklı gelmiyor

Car play i kablolu olarak kullansan şarj problemi kalmaz aslında. Bende kablosuz kullandım bir süre ama aşırı şarj tüketiyor. Kablolu da şarj dolunca ya da 80 i geçince ısınma problemi olmuyor. En azından s20 fe için böyle.
Android auto da çok nadiren sesle komutta sorun yaşıyorum kablolu kullanırken ama kablosuz olunca farklı hatalar veriyor ve kasıyor. Gerçi bu araç modeline ve kullandığı ekrana göre değişir sanırım.
s22den bu modellere çıkan biri için önemli bi durum değil bence ısınma ve şarj sorunu ısınma konusunda dert olacağını sanmam ve şarj konusundada nerdeyse %50lik bir gelişme var s26 ile

Var zaten şuanki telefonumu o şekilde kullanmaya mecburum yoksa diğer türlü günü çıkartamıyorum anca telefon alev gibi oluyor. S25 te veya iphoneda bu durum nasıl bilmiyorum ancak zaten carplay/android auto çok güç tüketen sistem olduğu için batarya sağlığını hızlıca bitirmek mantıklı gelmiyor
İlk yazdığım mesajda belirttim s22 kronik ısınma sorunlu cihaz s25 de hem işlemcisi az ısınır hem de buhar odası var yani bu açıdan rahat edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,264
Üyeler
200,888
Son üye
ozan125

Geri