Poco F8 Ultra, 35.000 TL'ye Alınır mı?

Reaksiyon skoru
40
Trendyol'da şu anda normalde yaklaşık 55-60 bin TL bandında fiyatı olan POCO F8 Ultra 16/512 GB, bir satıcıda kampanya kapsamında yaklaşık 35.000 TL'ye düşmüş durumda.

Cihazın özellikleri ve premium segmentte olması nedeniyle bu fiyat bana oldukça cazip geliyor. Ancak satıcının Trendyol mağazası yaklaşık 1 aylık ve ürünün de çok fazla yorumu bulunmuyor. Ürün ilanda Xiaomi Türkiye garantili olarak belirtilmiş.

Bu fiyata F8 Ultra sizce mantıklı bir tercih mi? Özellikle cihazın uzun süre kullanımı, kamera/performans/batarya açısından deneyimi ve bu tarz kampanyalarda satıcı güvenilirliği konusunda ne düşünüyorsunuz?

35K civarında bu cihazı önerir misiniz, yoksa aynı bütçede başka bir telefona mı yönelmek daha mantıklı?

Dostum öncelikle ürün kaldırılmış sanırım. Eğer stok 1 olup sen almadıysan veya şikayet edilip kaldırılmadıysa annen seni kadir gecesi doğurmuş tabiri uygun olur 😁 %100 dolandırıcıdır, xiaomi f8 ultra nın söylediğin fiyata satılması imkansız kaldı ki birde xiaomi Türkiye garantili olacak.

Edit: hâlâ satıştaymış, trendyol bunlara nasıl izin veriyor anlamış değilim kaç kere şikayet edildi.

Ekler

• 1000198094.webp
    1000198094.webp
    116.9 KB · Hit: 14
Dostum öncelikle ürün kaldırılmış sanırım. Eğer stok 1 olup sen almadıysan veya şikayet edilip kaldırılmadıysa annen seni kadir gecesi doğurmuş tabiri uygun olur 😁 %100 dolandırıcıdır, xiaomi f8 ultra nın söylediğin fiyata satılması imkansız kaldı ki birde xiaomi Türkiye garantili olacak.

Edit: hâlâ satıştaymış, trendyol bunlara nasıl izin veriyor anlamış değilim kaç kere şikayet edildi.
Anlamsız bir fiyat var ortada. Herhangi bir satıcının 55-60k bandına satılan bir cihazı 35k gibi bir fiyata satması için anormal diyebileceğimiz sayılarda yüksek toplu alım yapması, xiaomi ile iş birliği içerisinde bulunması gibi ciddi profesyonel adımları uygulamak zorunda. Bundan dolayı siparişi iptal ettim ve 30 saniyeden kısa süre içinde trendyol iademi gerçekleştirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu başlığında telefon model ve markası ile ilgili birtakım bilgiler verilmediği için önüme düşmedi. Çok yüksek ihtimalle dolandırıcılık dönüyor.

Geri