Kioxia Exceria 1tb SATA 3.0 Alınır mı??

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
15
Anakartım da m2 yuvası olmadığı için sata ssd bakıyorum ama satalarda çok pahalı gene alınabilcek en mantıklı bunu buldum fakat bir kroniği felan varmı bilmiyorum fiyatına göre alınabilecek bir ssd mi? yıllardır hdd kullanıyom artık kurtulmam lazım.

ssd link: https://www.teknosa.com/kioxia-exce...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.63.8

not: eğer daha mantıklı bildiğiniz bir ürün varsa tavsiyeleri açığım dediğim gibi bütçem çok yok ne kadar uygun ne kadar f/p o kadar iyi hatta indirim felan da bekleyebilirim bildiğniz bir ürün varsa eğer.
1tb olursa çok iyi olur.

Anakartım da m2 yuvası olmadığı için sata ssd bakıyorum ama satalarda çok pahalı gene alınabilcek en mantıklı bunu buldum fakat bir kroniği felan varmı bilmiyorum fiyatına göre alınabilecek bir ssd mi? yıllardır hdd kullanıyom artık kurtulmam lazım.

ssd link: https://www.teknosa.com/kioxia-exce...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.63.8

not: eğer daha mantıklı bildiğiniz bir ürün varsa tavsiyeleri açığım dediğim gibi bütçem çok yok ne kadar uygun ne kadar f/p o kadar iyi hatta indirim felan da bekleyebilirim bildiğniz bir ürün varsa eğer.
1tb olursa çok iyi olur.
pahalı olduğu için mümkün olduğunca sata ssd'de sıfır alınılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. mantık dışı fiyattan satıyorlar ve ikinci eli inanılmaz ucuz oluyor

Hdd ve Sata ssd nin farkı ne

pahalı olduğu için mümkün olduğunca sata ssd'de sıfır alınılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. mantık dışı fiyattan satıyorlar ve ikinci eli inanılmaz ucuz oluyor
depolamada ikinci el bir tık riskli gibi geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hdd ve Sata ssd nin farkı ne
sata ssdler hdd ye göre daha fazla yazma ve okuma hızı sunuyor yani daha hızlı

depolamada ikinci el bir tık riskli gibi geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sata ssdler hdd ye göre daha fazla yazma ve okuma hızı sunuyor yani daha hızlı
He ama fark az gaşiba o yüzden ya upgrade anakart +m2 olmalı bemce

yani yıllardır hdd kullanan biri olarak en kötü sdd nin en iyi hdd den kat ve kat daha hız

HDD ile SSD arasında uçurum var, Sata ile M2 arasında eğer profesyonel amaçlarla kullanım yapılmayacaksa pek fark yok.

Sata da kullandım Gen3 ve Gen4 M2 de kullandım arada hissettiğim bir fark olmadı.

HDD ile SSD arasında uçurum var, Sata ile M2 arasında eğer profesyonel amaçlarla kullanım yapılmayacaksa pek fark yok.
Bence herkes m2 kullabmalı sata 500mb veriyor m2 2000 sen düşün prpfosyonel amacı geç yaşam şartı gibi bişey birazdaha ucuz olsum diye sayfa 10 dk açılmasına gerek yok

1tb olursa çok iyi olur.
Marka biliyorsun eski toshiba zaten yani eski firma fiyatı uygunsa sorun olmaz

Geri