Değmesi için çok sağlam bir M2 alman lazım yine gidip ucuzunu alacaksan bir farkı olmuyor.doğrudur ama işte dediğim gibi çok küçük bir fark için yine bir kaç gün pc siz kalmama değmez bence
işte sağlam bir ssd alacak btüçem olsaydı bu konuyu açmamış olurdum zaten benim amacım alabilceğin en fp ssd yi alıp yoluma bakmak çünkü o denli performans gerektirecek yapmıyorum oyun oynuyorum bir tekDeğmesi için çok sağlam bir M2 alman lazım yine gidip ucuzunu alacaksan bir farkı olmuyor.
sağlık olarak %95 filan üstü ise mantıklıpeki yine 3k küsürlere ikinci el bakmak mantıklımı farklı markaların vs
küçük bir performas artışı yok arada 8-10katlık bir hız farkı varyok ben a320 yi o fiyata gitmez anlamında demiştim ama zaten işin ucunda çok küçük bir performans farkı için o kadar uğraşa girmek gereksiz geliyor zaten sistemde çok güncel bir sistem değil oyunlardaki fps droplar olsun pc nin geç açılması vs düzlse kafi benim için
Olabilir ama sağlığı düşmüş çok eski ürünlere bakma, bir de sorunlu olduğu bilinen bazı modeller var onlardan uzak durmak lazım.peki yine 3k küsürlere ikinci el bakmak mantıklımı farklı markaların vs
2-3k fiyat bandına bir m2 ssd ile yine o fiyat bandına alınan bir sata ssd ile o denli bir hız farkı yok evet okuma yazma olarak var ama ben profesyonel düzeyde birşeylerle uğraşmıyorum sadece oyunlardaki fps dropları ve geç açılan uygulamalr olsun windows olsun hızlı açılsın benim için kafi ki o seviyede de bu uğraşa gireceğim bir fark görmüyoruma520 veya b450 bir anakart alıp m2 almak hayat kalitenizi baya artırcaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sağlık olarak %95 filan üstü ise mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
küçük bir performas artışı yok arada 8-10katlık bir hız farkı var
var ama ekran kartım galiba anakarta biraz büyük geliyor yuvayı kapatıyor yani en azından görünürde oraya sığmaz gibi duruyor ama belki bir tık dönüştürücüyü eyerek felan oturabilir ama o da ne akdar sağlıklı olur bilmiyorumİkinci bir pcie (ekran kartı) yuvan varsa m2 dönüştürücü alabilirsin