İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
1660 Super den 9060xt ye geçiş yaptım daha elime ulaşmadı. geldiğinde kesinlikle yapman lazım dediğiniz şeyler varmı? İlk defa AMD kullanacağım. Normaldede fazla donanımsal ayar kurcalamam sadece önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler için fikir verirseniz sevinirim

MSI Afterburner'dan ulps kapat yeterli.

Ddu ile nvidia driverlarını kaldırıp amd den WHQL driver kurun

1660 Super den 9060xt ye geçiş yaptım daha elime ulaşmadı. geldiğinde kesinlikle yapman lazım dediğiniz şeyler varmı? İlk defa AMD kullanacağım. Normaldede fazla donanımsal ayar kurcalamam sadece önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler için fikir verirseniz sevinirim
Furmark 2 testi yap, sürücüleri yükle başka bir şeye gerek yok bence

Kart gelince tak driverini kur, performans ayarları yap ve istersen renk ayarıda yap daha canlı renkler istiyorsan. Performans ayarlarını yt den videolara bakıp yapıyordum ben.

Son düzenleme:
Kart gelince tak driverini kur, amd chipset kur, performans ayarları yap ve istersen renk ayarıda yap daha canlı renkler istiyorsan. Performans ayarlarını yt den videolara bakıp yapıyordum ben.
herhangi bir overclock veya undervolt yapmacagım onu kastediyorsanız sistemin kalan parçaları ekran kartına göre eski kalıyor fazla kurcalamaya gerek duymam muhtemelen. youtube üzerinden baktıgım kadarıyla adrenalin yazılımı zaten sade basit duruyor bir kaç oyun ayarı açıp gerisini ellemem

Driverini yükle. Kişisel deneyimimle sonu 2 ile biten driverlari ben daha stabil buluyorum. Rsize bar açabilrisin biostan. Onun harici normal kullanıma devam

Düşük tüketimde uyku moduna geçiyo gibi çalışıyor onu engelliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çipset ne alaka?
yanlış demiştir arkadaş temel şeyleri biliyorum sorun olmaz anladım demek istediğini zaten hocam. fakat ddu kullanımını pek bilmiyorum gemini güvenli modda bilgisayarı çalıştırıp silmemi falan söylüyor ne farkı oluyor? şuan ekran kartı takılı değil pcye dahili grafik ile kullanıyorum kart geldiğinde takmadan önce normal açık halinde pcnin ddu ile silip kartı taktığım takdirde bir sorun olurmu?

Driverini yükle. Kişisel deneyimimle sonu 2 ile biten driverlari ben daha stabil buluyorum. Rsize bar açabilrisin biostan. Onun harici normal kullanıma devam
auto update i kapatmamı önerir misiniz?? genelde driver güncellemesi yapmayı unutuyorum

yanlış demiştir arkadaş temel şeyleri biliyorum sorun olmaz anladım demek istediğini zaten hocam. fakat ddu kullanımını pek bilmiyorum gemini güvenli modda bilgisayarı çalıştırıp silmemi falan söylüyor ne farkı oluyor? şuan ekran kartı takılı değil pcye dahili grafik ile kullanıyorum kart geldiğinde takmadan önce normal açık halinde pcnin ddu ile silip kartı taktığım takdirde bir sorun olurmu?

auto update i kapatmamı önerir misiniz?? genelde driver güncellemesi yapmayı unutuyorum
Ben kapalı kullanıyorum. Extra bir şey eklenmediği sürece de güncellememeye çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,712
Üyeler
201,010
Son üye
Alican19

Geri