İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

sağolun hocam iyi hatırlattınız birde coil whine olduğu takdirde iade alıyorlarmı
çok yüksekse alıyorlar diye biliyorum , nereden satın almıştınız

Ben de yakın zamanda 1650den9060xtye geçtim çağ atlıyorsun resmen hayırlı olsun

Ben de yakın zamanda 1650den9060xtye geçtim çağ atlıyorsun resmen hayırlı olsun
performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz
sağolun bu arada hayırlı olsun sizede

Ddu ile sildim nvidia driverını ama hata veriyordu oyundan atıyordu sonra format attım hiç sorun olmadı (sen format atmak zorunda olmayabilirsin duruma göre)

Teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam gigabyte 9060xt aldınız diye tahmin ediyorum

Ddu ile sildim nvidia driverını ama hata veriyordu oyundan atıyordu sonra format attım hiç sorun olmadı (sen format atmak zorunda olmayabilirsin duruma göre)

Teşekkür ederim
sağolun hocam yanıt için

sağolun hocam. gigabyte olanı alacaktım görünüşü hoşuma gidiyordu sapphire pulse modeline göre ama tam alcagım sıra stokları bitti bende artık bir an önce almak istediğimden sapphire olanı aldım. ki buda kötü durmuyor gibi geldiğince takınca göreceğim artık

sağolun hocam iyi hatırlattınız birde coil whine olduğu takdirde iade alıyorlarmı
Amazon her türlü iade alıyor için rahat olsun yükte coil whine duysanda dert edilecek bir durum değil aslında performansa vs etkisi yok

hocam şu thunderobot monitör nasıl iyi mi alınır mı

bende macera arıyorum aslında 9070 xt satıp 5080 falan mı alsam diye de çok bir fark yok aksine işlemci upgrade etmek daha önemli
monitör çözünürlüğü yüksek olunca işlemci upgrade etmek önemsiz oluyor
hocam sana 322urdx36 çözelim yakışır :ROFLMAO:

Eğer kendi kendine ayarları resetlerse Fast Boot'u kapatmayı deneyebilirsin.
Ayrıca Tuning yaparsan ve yine ayar resetlerse sürücü versiyonlarından doğru olanı bulman gerekebilir. Son sürümde fan ayarı yapınca reset atıyordu ayarlara, önceki sürüme geçtim onun için.

Amazon her türlü iade alıyor için rahat olsun yükte coil whine duysanda dert edilecek bir durum değil aslında performansa vs etkisi yok

hocam şu thunderobot monitör nasıl iyi mi alınır mı
Yok hocam biliyom zaten performanslim bir şey olmadiginida rahatsiz ediyo genelde beni cizirti sesleri ama iade aliniyorsa sorun yok

Geri