çok yüksekse alıyorlar diye biliyorum , nereden satın almıştınızsağolun hocam iyi hatırlattınız birde coil whine olduğu takdirde iade alıyorlarmı
amazon ise iyi , alırlar diye biliyorum bendeamazondan aldım hocam sanırım iadeleri kolay amazonun? en azından öyle duymuştum
performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuzBen de yakın zamanda 1650den9060xtye geçtim çağ atlıyorsun resmen hayırlı olsun
sağolun bu arada hayırlı olsun sizedeperformans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz
Ddu ile sildim nvidia driverını ama hata veriyordu oyundan atıyordu sonra format attım hiç sorun olmadı (sen format atmak zorunda olmayabilirsin duruma göre)performans acısında kafamda hiç soru yok valla hocam 1660super ile AAA oyun oynamak imkansızdı artık zaten. tek kafamı kurcalayan yazılımsal dedikodular. siz hiç sorun yaşadınızmı? ne zamandır kullanıyosunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sağolun bu arada hayırlı olsun sizede
Teşekkür ederimsağolun bu arada hayırlı olsun sizede
sağolun hocam yanıt içinDdu ile sildim nvidia driverını ama hata veriyordu oyundan atıyordu sonra format attım hiç sorun olmadı (sen format atmak zorunda olmayabilirsin duruma göre)
Teşekkür ederim
sağolun hocam. gigabyte olanı alacaktım görünüşü hoşuma gidiyordu sapphire pulse modeline göre ama tam alcagım sıra stokları bitti bende artık bir an önce almak istediğimden sapphire olanı aldım. ki buda kötü durmuyor gibi geldiğince takınca göreceğim artıkHayırlı olsun hocam gigabyte 9060xt aldınız diye tahmin ediyorum
Amazon her türlü iade alıyor için rahat olsun yükte coil whine duysanda dert edilecek bir durum değil aslında performansa vs etkisi yoksağolun hocam iyi hatırlattınız birde coil whine olduğu takdirde iade alıyorlarmı
hocam şu thunderobot monitör nasıl iyi mi alınır mıHayırlı olsun hocam gigabyte 9060xt aldınız diye tahmin ediyorum
monitör çözünürlüğü yüksek olunca işlemci upgrade etmek önemsiz oluyorbende macera arıyorum aslında 9070 xt satıp 5080 falan mı alsam diye de çok bir fark yok aksine işlemci upgrade etmek daha önemli
Yok hocam biliyom zaten performanslim bir şey olmadiginida rahatsiz ediyo genelde beni cizirti sesleri ama iade aliniyorsa sorun yokAmazon her türlü iade alıyor için rahat olsun yükte coil whine duysanda dert edilecek bir durum değil aslında performansa vs etkisi yok
hocam şu thunderobot monitör nasıl iyi mi alınır mı