Toprak Razgatlıoğlu, Motogp Premier Sınıf İlk Galibiyetini Aldı

Awaxs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Benim rüyalar gerçek oldu.

Ekler

• indir8.webp
    indir8.webp
    11.8 KB · Hit: 51
Gerçekten iyi, değişmemiş ve bozulmamış, milletinide seven birisi. İnşAllah hep podyumda daha güzel yerlerde görürüz.
Kral Bişey itiraf edicem Motgp Hud arada bozuluyor Toprak 14 bitirdi ama gönülerin kazananı.

Bu yamaha ile zor. Seneye umutluyduk ama ducati bulega ile kaçıncı testine çıktı, yamaha hala test yapmıyor 850 cc ile. Bulega seneye gelip toprağı geçerse bu sezondan daha fazla söverim yamahaya

Bu yamaha ile zor. Seneye umutluyduk ama ducati bulega ile kaçıncı testine çıktı, yamaha hala test yapmıyor 850 cc ile. Bulega seneye gelip toprağı geçerse bu sezondan daha fazla söverim yamahaya
Çok hakim değilim bilmiyorum ama bmw de mi daha iyidi yamaha da mı daha iyi

Gerçekten o şekilde bir durum bayağı sinir bozucu olur.

Ya belki elleri öyle iyi bişey varki herkes herezde test yaparken onlar ispanyada kapalı test yapti

Çok hakim değilim bilmiyorum ama bmw de mi daha iyidi yamaha da mı daha iyi
BMW ile yarıştığı seri superbike'dı. Şu an yamaha ile yarıştığı seri MotoGP. Şu an en üst klasmanda. Bildiğin F1 yani. önceki seri 3. 4. seri oluyordu. Orda şampiyon olması zaten normal. Şu an MotoGP de güzel dereceler elde etmesi bile mükemmel başarı. MotoGP şampiyonu olacağını düşünmüyorum ancak birkaç podyum birkaç 1. lik gelirse mükemmel bir kariyer olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya belki elleri öyle iyi bişey varki herkes herezde test yaparken onlar ispanyada kapalı test yapti
Hocam J. martin ve ai ogura geliyor seneye. Bu adamlardan biri şampiyona 1. si diğeri 3. şuan. Bundan dolayı iyi bir şey vardır muhtemelen de asıl mesele buleganın çok teste çıkıp o motora alışmış olması. Toprak seneye o motora alışana kadar bulega onun önünde olursa baya sinirlenir millet

BMW ile yarıştığı seri superbike'dı. Şu an yamaha ile yarıştığı seri MotoGP. Şu an en üst klasmanda. Bildiğin F1 yani. önceki seri 3. 4. seri oluyordu. Orda şampiyon olması zaten normal. Şu an MotoGP de güzel dereceler elde etmesi bile mükemmel başarı. MotoGP şampiyonu olacağını düşünmüyorum ancak birkaç podyum birkaç 1. lik gelirse mükemmel bir kariyer olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam J. martin ve ai ogura geliyor seneye. Bu adamlardan biri şampiyona 1. si diğeri 3. şuan. Bundan dolayı iyi bir şey vardır muhtemelen de asıl mesele buleganın çok teste çıkıp o motora alışmış olması. Toprak seneye o motora alışana kadar bulega onun önünde olursa baya sinirlenir millet
Toprak Takım Arası dosluk anlaşmasımıydı dolayı grand prix pilotları beli pistiler ayarlı tün grad prix pilotlarıyla ayni gün çikiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,672
Üyeler
200,998
Son üye
Yuzarsif7

Geri