1500 TL Mouse Pad Önerisi

badou

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1500
Mouse pad almayı düşünüyorum. Şu an SteelSeries QcK+ Large kullanıyorum. Alabileceğim en kaliteli mousepad nedir? Özel istediğim bir tür yok hibrit olabilir. Bütçeyi zorlarsam 2000 TL'ye çıkarabilirim fakat en iyisi olması şartıyla. Baktığım birkaç mousepad:

KlasseGear Gosu Gaming Mouse Pad

ATK Sky Mousepad

Wraith Ace Series Poron Mousepad

Mouse pad almayı düşünüyorum. Şu an SteelSeries QcK+ Large kullanıyorum. Alabileceğim en kaliteli mousepad nedir? Özel istediğim bir tür yok hibrit olabilir. Bütçeyi zorlarsam 2000 TL'ye çıkarabilirim fakat en iyisi olması şartıyla. Baktığım birkaç mousepad:

KlasseGear Gosu Gaming Mouse Pad

ATK Sky Mousepad

Wraith Ace Series Poron Mousepad

Dpi ve sens ayarlarınız neler acaba ?

Bu bütçede ATK Sky mantıklı, artırırsan da Ace serisinden Serenity yüzeyini alın.

İndirim kodu olarak Mirliva kullanabilirsiniz.

bu fiyat aralığında ss'den daha iyi bir mousepad yok wraith alsan bile doku olarak yakın olacak ss bence bu konuda top3de

Dpi ve sens ayarlarınız neler acaba ?

şu an 800dpi kullanıyorum fakat yakında 1600'e geçeceğim. valorant için 800dpi 0.32sens kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede ATK Sky mantıklı, artırırsan da Ace serisinden Serenity yüzeyini alın.

İndirim kodu olarak Mirliva kullanabilirsiniz.

baktığımda sadece latte rengi kalmış gözüküyor o da pek içime sinmedi açıkçası.

Attığım surge modeli size uygun olur hocam.

surge hangi tipe daha yakın hocam? KlasseGear kötü müdür bilginiz var mı?

limited edition 3mm surge 3.5mm gözüküyor klassegear ve atk 4mm daha iyi değil midir?

surge hangi tipe daha yakın hocam? KlasseGear kötü müdür bilginiz var mı?
Klasse kötü değil hocam fakat daha çok uygun bütçeye hitap ediyor. Yani alacağınız performans Wraith'teki kadar iyi olmaz.

Surge modeli hem hız hem de kontrol odaklı. Storm modeli kadar hızlı ama SOA Hybrid kadar kontrollü hocam. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Siz de DPI değişikliği yapacağınız için bu model sizin için daha sağlıklı olur.

Klasse kötü değil hocam fakat daha çok uygun bütçeye hitap ediyor. Yani alacağınız performans Wraith'teki kadar iyi olmaz.

Surge modeli hem hız hem de kontrol odaklı. Storm modeli kadar hızlı ama SOA Hybrid kadar kontrollü hocam. Ace serisinin en pürüzsüz modeli. Siz de DPI değişikliği yapacağınız için bu model sizin için daha sağlıklı olur.

atk sky hakkında düşünceleriniz nedir hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,035
Üyeler
201,108
Son üye
farming-simulator

Geri