Ne alayim hocam ne önerirsiniz?Kesinlikle ssd ve ram
Ne alayim hocam ne önerirsiniz?
Bütçe kısıtlı olduğundan ufak dokunuşlarla ancak ramler satılıp 2*16 ram veya ekran kartı satılıp 2. elde daha güçlü çipset 6800 /7700xt gibi veya eşdeğer kartlar alınabilir. Kendi ürünlerinizi tabi önce satarak. Bütçe oluşturarak.Arkadaşlar 2022 yılında almıştım bilgisayarı şimdi biraz geliştirmel istiyorum. Minimal dokunuşlarla bilgisayarın nelerini geliştirebilirim.
Dip not: 8x2 ramler
Senin anakart 2 slotmuş 2x16gb ram alacaksınNe alayim hocam ne önerirsiniz?
Teşekkürler. Son olarak benim kasada herhangi bir ek soğutucu yok sadece kasanım fanları ve işlemci üstüdeli fan var sıcak yerde oturuyorum oraya nasıl bir değişiklik yapabilirim. İstersen kasanın fotoğrafını atabilirim.Senin anakart 2 slotmuş 2x16gb ram alacaksın
Bunlar olabilir kendi ramlarını satıp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ssd bunu alabilirsin
Lexar Disque SSD NM610 Pro 1To (1000Go) - NVMe M.2 Tip 2280 : Amazon.com.tr: Elektronik
Lexar Disque SSD NM610 Pro 1To (1000Go) - NVMe M.2 Tip 2280 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ama buna bu kadar para bayılmana gerek yok 2nci el alsan daha iyi tabi pcıe 3 bir ssd ye bu kadar para verilmez 0 diye
Kesinlikle ilk olarak m2. Ardından ben ekran kartını değiştiridim senin yerinde olsam.Arkadaşlar 2022 yılında almıştım bilgisayarı şimdi biraz geliştirmel istiyorum. Minimal dokunuşlarla bilgisayarın nelerini geliştirebilirim.
Dip not: 8x2 ramler