❌İndirim Bitti! Lıanlı V100r Mını 1900 TL(Fansız)

Standart kasa fanı. Haricen en ucuz en uyduruk Lian Li fanları bile içinde gelenden 2 kat kalitelidir. Kötü demiyorum ama standart Lian Li kalitesinin altında fanlar. V100R ATX modelini almıştım

RGB modelde RGB şerit de var, bunda o da yokmuş :(

Son düzenleme:
Ben de spariş vermiştim fansız olduğunu bugün elime geçince farkettim. İade etmeyi düşünüyorum doğrusu. Hata onlarda aslında fansız görsel varken fanlı görseli koyarlarsa sonuç bu olur kargoyla uğraş dur işte.

Ben de spariş vermiştim fansız olduğunu bugün elime geçince farkettim. İade etmeyi düşünüyorum doğrusu. Hata onlarda aslında fansız görsel varken fanlı görseli koyarlarsa sonuç bu olur kargoyla uğraş dur işte.
Açıklamada fansız yazıyordu. Ürün kodunu aratınca, Lian Li’nin sayfasında da fansız olduğu görülüyordu 😬

bunda fan kontrolcü var mıydı
Fan kontrolcü yok hocam anakart üzerinden kontrol ediyorum ben.

Stock gelen fanları bence kötü değil ama boş kalan yerlere aynı fanları bulamıyorsunuz Lian Li'nin standart bir fanı gelmiyor üzerinde. Ben üste Deepcool FD12-ARGB, alta da Corsair RS120-R Reverse ARGB fanlardan alıp kasdaki tüm fan yerlerini doldurdum. Bu haliyle anakartımdaki çıkışlar yeterli oldu ve fanlar da sırıtmadı.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    465.2 KB · Hit: 15
Hocam aynı şekilde bende anlayınca almaktan vazgeçtim ama araştırdığımda corsair reverse fan vardı 1500 liraya ondan alırım diye düşündüm ama uğraşmaya değmez 2 bin liraya asus a21 plus aldım ikinci el mis gibi tertemiz

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri