2. El Alacağım RX 6900xt Nin Furmark Değerleri

Satıcıyla konuşurken furmark değerlerini istedim 14k ya 6900xt buldum sizce değerler nasıl satıcının cevabı kart çok sıcak olsa fan açar fan değerleri %56da diyor
Hocam benimde ilanım var sahibinden'de rx6950xt nitro+ düşünürseniz ilana bakabilirisin bütün açıklamaları mevcut konumu izmir buca olarak aratırsanız karşınıza çıkar

biliom ama al satçı belki daha ucuza almıştır o yüzdendendir pg ile bence 14 e alabilirsni
Direk elden yav yakınımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benimde ilanım var sahibinden'de rx6950xt nitro+ düşünürseniz ilana bakabilirisin bütün açıklamaları mevcut konumu izmir buca olarak aratırsanız karşınıza çıkar
Linkini atarmısın

Vram sonucunu iste o karar vermeni sağlayacak.

FPS düşük ve çok dengesiz ayrıca bu ne böyle.

Nitro+ için çok iyi değil bu değerler, bakım istiyor gibi.

Yanıyor. Muhtemelen düşük çıksın diye kasa camı da takılı değildir.

fanları otoya al da testi at kral :)

FPS düşük ve çok dengesiz ayrıca bu ne böyle.

Yeni satıcı buldum bunun değerler nasıl içi açılmamış

Ekler

• 1000016138.webp
    1000016138.webp
    186.8 KB · Hit: 14
İçi açılmamış diyor. :D Ya yalancı ya da kart bu zamana kadar yatmıştır. Bu seride kazım yapılmayan kart yok. Mükemmel bir şey arıyorsan sana benim ilanı atayım.
Ne bileyim bende tutturdum illa rx6900xt diye

İçi açılmamış diyor. :D Ya yalancı ya da kart bu zamana kadar yatmıştır. Bu seride kazım yapılmayan kart yok. Mükemmel bir şey arıyorsan sana benim ilanı atayım.
Kartında güzelmiş

Yeni satıcı buldum bunun değerler nasıl içi açılmamış
değerler güzel ama en iyi ihtimalle o kart 3-4 senelik. İçi açılmamış bakımı yapılmamış olması zor. İci açılıp açılmadığına takılmıyorum yalan söylüyor olabilir gereksiz yere.
Ama değerler gayet iyi.
Yine vram iste

Geri