❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

Msi ında asunda servisi aynı ve tr de tek. Dediginiz nasıl gerçekleşecek?
Asusun 3 farklı servisi var. MSI firmasına ise servispoint bakıyor. Fakat asıl ayırım sadece bakan firma değil, asus garanti kapsamı ve çağrı merkezi desteği. Asus elinde 100 kanıtta sunsan duvar örüyor, msi ise benim müşterimi mağdur etme hallet diyor. Şuan çok fazla mağduru var.

ilk çıktığı günün akşamı arabayla takla atmıştım o gün açıp bunu izlemiştim arkadaşlar da içtin mi sen awk derde bak diyorlardı yani biliyorum hocam fakat ben global çapta değil TR çapında konuşuyorum adamlar penta diyor sen servispoint vakasını söylüyorsun
Penta distribütör servis servispoint

Ben bilgisayar işi yapıyorum. Laptopun içine garanti kağıdında sarsıntıyı kapsamı dışı etiketi koyan firmamı iyi ? Milyonda 1 ? Bilmediğiniz konularda konuşuyorsunuz :D Laptop konudunda birçok firma ile garantide muhattap oldum. Asus benim tecrübemde kapsamı en kötü olanı güncel olarak. Ki servise gidince servisteki bile diyor. Bi asus böyle diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi garantisi güncel olarak asustan çok üstün. Aynı servisin bakmasına aldanmayın.
bilgisayar işi yapmanı neden belirttin anlamadım fakat, bende zamanında 4090'lı G serisi rog kullanmıştım. masama kola dökmüş kedim haberim yok laptopu aldığım gün çıkarıp üstüne koydum görmedim karanlıktı oda ve altı kola oldu tüm boru çıkışlarına hava kanalarına kola dolmuştu bende garantiye gönderdim sorun benden kaynaklıdır diye servis raporuna da ekledim rapor olarak da ekledim ona rağmen ücret almadan hem sorunumu giderdiler hemde yaptıkları işlemleri parça numarasıyla eşleştirip whatsapp'dan attılar içim rahat etsin diye sağolsunlar. ben msi hiç kullanmadım msi hakkında yorum yapmadım asus'u zatne savunmadım. ben sadece kendi deneyimlerim etrafımdaki insanların deneyimlerinden yola çıkarak sorun yaşamadığımızı sorunlardan haberdar olduğumu fakat ben memnun olduğumu söyledim hocam hepsi bu. yoksa bilgisayar işi de yapma bilgisayarın kendisi ol kime ne çare

Klavye nasıl arkadaşlar alınır mı yoksa başka indirimli klavye mi beklenir

Penta distribütör servis servispoint
farkındayım bende dikkat edersen orada sorduğum soruyu biraz açalım "PENTA'NIN TEZEKLİĞİ" diyelim'e getiriyorum konuyu zaten yoksa evelallah

Alınır mı alınmaz mı onu söyleyin kavga edip duruyonuz
monster al :D sen bize bakma bizde iyi değiliz ofise gidiyon çay içiyon ömür boyu garanti monster notebok!!! oyun bilgisayarı.!

farkındayım bende dikkat edersen orada sorduğum soruyu biraz açalım "PENTA'NIN TEZEKLİĞİ" diyelim'e getiriyorum konuyu zaten yoksa evelallah

monster al :D sen bize bakma bizde iyi değiliz ofise gidiyon çay içiyon ömür boyu garanti monster notebok!!! oyun bilgisayarı.!
Hepsini okumadım helal et

Alınır mı alınmaz mı onu söyleyin kavga edip duruyonuz
Yok. Nx snow olsa alınırdı bu alınmaz.

Hepsini okumadım helal et

Yok. Nx snow olsa alınırdı bu alınmaz.
estağfurullah :D
ne dediğini okumadım ama yorum yaptım makarayız dimi abi?
images.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
bilgisayar işi yapmanı neden belirttin anlamadım fakat, bende zamanında 4090'lı G serisi rog kullanmıştım. masama kola dökmüş kedim haberim yok laptopu aldığım gün çıkarıp üstüne koydum görmedim karanlıktı oda ve altı kola oldu tüm boru çıkışlarına hava kanalarına kola dolmuştu bende garantiye gönderdim sorun benden kaynaklıdır diye servis raporuna da ekledim rapor olarak da ekledim ona rağmen ücret almadan hem sorunumu giderdiler hemde yaptıkları işlemleri parça numarasıyla eşleştirip whatsapp'dan attılar içim rahat etsin diye sağolsunlar. ben msi hiç kullanmadım msi hakkında yorum yapmadım asus'u zatne savunmadım. ben sadece kendi deneyimlerim etrafımdaki insanların deneyimlerinden yola çıkarak sorun yaşamadığımızı sorunlardan haberdar olduğumu fakat ben memnun olduğumu söyledim hocam hepsi bu. yoksa bilgisayar işi de yapma bilgisayarın kendisi ol kime ne çare
İşim bu olduğu için belirtmiş olabilirmiyim güzel dostum, servis raporunu atsana merak ettim Smsinfo nasıl kola dökülmüş cihazı garanti kapsamı saymış görmek isterim.

Orduyla savaşıyor mübarek :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Klavye nasıl arkadaşlar alınır mı yoksa başka indirimli klavye mi beklenir
Nx snow olsa alınırdı bu alınmaz.

yorumu okumadan yorum yapıyorsun hocam repleyeceğim diye tehdit ediyorsun e reple sen okumadan yorum yapınca iyi biz estağfurullah çekip gülünce ne zoruna gitti ne bu hassasiyet?
Kaza yaptım yok bunu izlettim diye bos bos konu donduruyosun banane kardesim kazandan zorunda miyim okumak. Konu ile alakalı olan tek cümle son cümle.

Geri