Klavye mi Fare mi Değiştirilmeli?

lyxron

80+
Reaksiyon skoru
0
Klavyem piyasada bulunabilecek en ucuz mekanik klavyelerden birisi. Fare ise Nexus Air v1. Klavye değişirse alanım açılıyor fakat fare değiştirmek de mantıklı gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Klavyem piyasada bulunabilecek en ucuz mekanik klavyelerden birisi. Fare ise Nexus Air v1. Klavye değişirse alanım açılıyor fakat fare değiştirmek de mantıklı gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Sadece fps oynuyorsan mouse
Mmorpg, dövüş, spor oyunları (yüksek kombolu) oyunlar oynuyorsan klavye 👍

Sadece fps oynuyorsan mouse
Mmorpg, dövüş, spor oyunları (yüksek kombolu) oyunlar oynuyorsan klavye 👍
Genel olarak FPS fakat klavye ile FIFA oynadığım da oluyor. Klavye değişirse fare için de masada alanım açılıyor.

3395 sensörlü bir Mouse'a geçmen FPS oyunları oynuyorsan kesinlikle daha iyi olur.

Ama MCHOSE G75 Pro gibi kaliteli bir klavyeye geçsen de tadından yenmez tabii.

1786387040871.webp

Genel olarak FPS fakat klavye ile FIFA oynadığım da oluyor. Klavye değişirse fare için de masada alanım açılıyor.

Ana oyun türün fpsden çok dışarı çıkmıyorsa öncelik fare 👍 arada bir başka oynanan oyun türü için klavye upgrade’ine gerek yok

Ben normalde en fazla mmorpg oynuyorum klavye benim için daha önemli ama fpsde oynuyorum

Bil bakalım noldu. 1.5 aydır mmorpgde oynamıyorum. Eskisi gibi hardcore pvp atasım gelmiyor artık. Büyük ihtimal 1 saat durup çıkarım. Bu yüzden mouse’un avantajı halen bana kaldı fps oynamak daha işime geliyor

Zaten klavyelere verilen mühendislik en azından mouselara verildiği kadar verilmediği için farenin daha önemli olduğunu düşünüyorum

wra,t atk a9 al klavey sorun değil halledersin sonra ama mouse çağ atlatırır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fare fp ne önerirsiniz hocam çok bütcem yok 1 2k
atk a9 en fp mouse dır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,206
Üyeler
201,141
Son üye