🔥İndirim Xiaomi Uniblade Düzeltici 1.599 TL

Powertec'lere bakın FP olarak.
kesinlikle katılıyorum uzun süreli kullanımda bile ilk günkü gibi kesen bi makinem var iyi ki almışım diyorum. tıraş makinesi olarak bana göre en iyisi powertectir. ki zaten berberlerin kullandığı cihazlara dikkat edin çoğunlukla powertec kullandıklarını görürsünüz.

kesinlikle katılıyorum uzun süreli kullanımda bile ilk günkü gibi kesen bi makinem var iyi ki almışım diyorum. tıraş makinesi olarak bana göre en iyisi powertectir. ki zaten berberlerin kullandığı cihazlara dikkat edin çoğunlukla powertec kullandıklarını görürsünüz.
Bende o marka var biraz yanlış almışım açıkçası:D Sakal için almıştım aslında saç içinmiş. Sakalı keserken fena çekiyor :D

Damdazlak çıkarır mı hocam ? benim yanlar var onları keseyim diyorum kendim.
Bunun çok dipten kesen modelleri var sıfıra yakın diye satıyorlar onlar keser anca. Onun harici çoğu 0.8mm oluyor kirli sakaldan biraz daha kısa kesiyor anca.

Bunun çok dipten kesen modelleri var sıfıra yakın diye satıyorlar onlar keser anca. Onun harici çoğu 0.8mm oluyor kirli sakaldan biraz daha kısa kesiyor anca.
Hocam boşa berbere para vermek istemiyorum zaten aynı şeyi yapıyor 300 - 400 TL para alıyor fena değilmiş aslında işimi görür.

Bu tarz ürünleri tercih ederken yedek başlık bulunuyor mu yedek başlık fiyati nedir onada bakmak lazım, ürünü beğendin desen başlık olmayınca tekrar cihaz almak zorunda kalıyorsun yada cihaza cok yakin fiyat olunca dert.

Bunlarda başlık problemli ya düz makinelerle kısaltıp bic jiletle sıfırlamak daha ekonomik sanırım

Hocam hem sakalı 0 a yakın alan hem de vücut kılını kesebilecek güçte bir öneriniz var mı kullandıklarınızdan ? epeydir araştırıyorum sakalı kesen vücüdu alamıyor, vücut için olan sakalı 0 a yakın kesmiyor napcam şaşırdım iki taneye para vermek de istemiyorum :D

Geri