Yardım Yeni Sistem Kasa Önerisi

kelesmert

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım, 5070 windforce, 78003xd, gigabyt x870 mb, vengeance 16x2, msi mag a750gl psu ve thermalight phantom spirit 120se.

Sığdırmakta zorlanmayacağım kasa önerisi verir misiniz? mevcutta kasam var fakat fanlarının yetersiz olacağını düşünüyorum arkadaşım da yeni fan alacağına o para fanlı kasa alırsın dedi.Açıkçası görsellik umrumda değil boyut problemi yaşamasam ve düzgün hava akışı sağlasa benim için yeterli. 2000 civarı düşünüyorum fakat bilindik bir sitede kasalar 4.5kdan başlıyor..

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım, 5070 windforce, 78003xd, gigabyt x870 mb, vengeance 16x2, msi mag a750gl psu ve thermalight phantom spirit 120se.

Sığdırmakta zorlanmayacağım kasa önerisi verir misiniz? mevcutta kasam var fakat fanlarının yetersiz olacağını düşünüyorum arkadaşım da yeni fan alacağına o para fanlı kasa alırsın dedi.Açıkçası görsellik umrumda değil boyut problemi yaşamasam ve düzgün hava akışı sağlasa benim için yeterli. 2000 civarı düşünüyorum fakat bilindik bir sitede kasalar 4.5kdan başlıyor..
O kadar sistem dizmişsin 2000e kasa alınmaz. 4-5k ver adam gibi bir şey al.

soğtucuyu daha iyi bişey alsaydın keşke
ne onerirsin? aynı işlemcide %100 yük altında 70 derece olarak yazılmıştı fena olmadığı için aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar sistem dizmişsin 2000e kasa alınmaz. 4-5k ver adam gibi bir şey al.
tamam da kasanın adam gibisi ne oluyor? düzgün fanı olduktan sonra neden boşuna para vereyim hakediyorsa veririm. Yeterli fanı olan kasalar o fiyattaysa onu da veririm sıkıntı yok insanların sırf beyaz diye 15k verdiği bi parça bu

ne onerirsin? aynı işlemcide %100 yük altında 70 derece olarak yazılmıştı fena olmadığı için aldım

tamam da kasanın adam gibisi ne oluyor? düzgün fanı olduktan sonra neden boşuna para vereyim hakediyorsa veririm. Yeterli fanı olan kasalar o fiyattaysa onu da veririm sıkıntı yok insanların sırf beyaz diye 15k verdiği bi parça bu
2000'e düzgün fanlı bişey bulabilirmisin sence sadece 3 fanı var diye bi kasa alırsan sistemin “beni bırak” diye bağırır

5070 li sistem kuruyorsun 7800x3d 2x16gb ram Msi adı altında Psu ya fazladan para bayılıyorsun Kasaya ayırdığın Bütçe 2000 Tl ve iyi Fan olur Diyorsun
Zaten ortalama-iyi Segment fanların tanesi 500-600 e satılıyor

Alacağın kasa hurda filan olur muhtemelen

Sistemin bide atx O daha zor

Son düzenleme:
Görüntüye önem vermiyorsan atx mesh bi tane kasa alabilirsin veriyorsan lianli v100r öneririm

Tek amacın kasanın büyük olması ise zoko amiral bakabilirsin. Fanları çok kaliteli değil ama ileride fanları değiştirip kullanabilirsin. Büyük ve kullanışlı bir kasa ben seviyorum

toplu yanıt atamıyorum, arkadaşlar siz kasa üreticisi misiniz neden böyle tepki veriyosunuz? piyasa hakkında bilgim olmadığı için soruyorum 2kya toplanmıyorsa toplanmıyordur üstüne çıkarım bunda sorun yok. Genel olarak insanların sırf görüntüsünden fazla para verdiği bir parçayı neye göre fiyatlandıracağımı bilmediğim için sordum. O tip ütopik sitelerde de min 4.5kdan başlaması şüphelendirdi

toplu yanıt atamıyorum, arkadaşlar siz kasa üreticisi misiniz neden böyle tepki veriyosunuz? piyasa hakkında bilgim olmadığı için soruyorum 2kya toplanmıyorsa toplanmıyordur üstüne çıkarım bunda sorun yok. Genel olarak insanların sırf görüntüsünden fazla para verdiği bir parçayı neye göre fiyatlandıracağımı bilmediğim için sordum. O tip ütopik sitelerde de min 4.5kdan başlaması şüphelendirdi

O zaman al Burdan Bak İstediğine
Atx kasa olmasına dikkat et Fanları İyinin Bi altı Ortalamanın bi üstü
Görünüş Mükemmel Ve Milli markadır burdan alabilirsin

O zaman al Burdan Bak İstediğine
Atx kasa olmasına dikkat et Fanları İyinin Bi altı Ortalamanın bi üstü
Görünüş Mükemmel Ve Milli markadır burdan alabilirsin
tesekkurler

Görüntüye önem vermiyorsan atx mesh bi tane kasa alabilirsin veriyorsan lianli v100r öneririm
evet goruntu onemli degil hava akisi duzgun olmasi benim icin yeterli. olsa karton kutuya koyarim

Dostum ikinci el düşünürsen yeni kasaya geçtim benimki boşa düştü şuanda ilanda reklam olmasın fakat yardımcı olurum bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,236,009
Üyeler
201,896
Son üye
ali58
Geri