Yardım (4090 Bilgisayarda Sorun Var)10k TL ile Alınabilecek En İyi SSD 1tb

Nebi_16

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Merhabalar bilgisayarımda 4090 13900k gibi yüksek seviye bilgisayar parçaları kullanıyorum. Son 1 aydır bilgisayarıma format atmaya çalışırken habire reboot atmasıyla problemlerim başladı. Biosta SSD gözükmediğinden dolayı SSD olduğunu düşünmekteyim. SSD'de pahalı bir şey almak istemiyorum ayırdığım bütçe tam 10000tl. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi SSD nedir? Biraz araştırma yaptım "Kingston NV3" modelini buldum fakat DRAM yok diyorlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar bilgisayarımda 4090 13900k gibi yüksek seviye bilgisayar parçaları kullanıyorum. Son 1 aydır bilgisayarıma format atmaya çalışırken habire reboot atmasıyla problemlerim başladı. Biosta SSD gözükmediğinden dolayı SSD olduğunu düşünmekteyim. SSD'de pahalı bir şey almak istemiyorum ayırdığım bütçe tam 10000tl. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi SSD nedir? Biraz araştırma yaptım "Kingston NV3" modelini buldum fakat DRAM yok diyorlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

SSD konusunda inanılmaz bilgim yok ancak kendi kullandığım ve önereceğim ssd Samsung evo 990 PLUS 1TB olabilir hem bütçenizi aşmıyor hemde dediğim gibi kendim kullanıyorum ama dram vs o tarz detaylara hakim değilim

NV3 bir sürü varyasyonu var rastgele kontrolcü çıkıyor ve Qlc de gelebilir TLC de gelebilir şans işi biraz.

Dramli su var

Dramsiz

başka slota takmayı denediniz mi ? Belki slotta sıkıntı vardır. Ve drami tam olarak nerde kullanıyorsunuz ? Bilmediğimden soruyorum. Herkes dram diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NV3 bir sürü varyasyonu var rastgele kontrolcü çıkıyor ve Qlc de gelebilir TLC de gelebilir şans işi biraz.

Dramli su var

Dramsiz
Qlc ve TLC farkı nedir hocam ?

Hocam dram farkı neyi etkiliyor onu izah etme şansınız var mı? Western digital blue'yu ilk defa duydum. Dramli olan güzel duruyor

KC3000 bu fiyata belki bulunabilir ama büyük ihtimal biraz aşar. Tertemiz ssd.
başka slota takmayı denediniz mi ? Belki slotta sıkıntı vardır. Ve drami tam olarak nerde kullanıyorsunuz ? Bilmediğimden soruyorum. Herkes dram diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Qlc ve TLC farkı nedir hocam ?
Ömür farkı üretim maliyeti farkı. TLC aynı fiyatta üstün
Hocam dram farkı neyi etkiliyor onu izah etme şansınız var mı? Western digital blue'yu ilk defa duydum. Dramli olan güzel duruyor
Küçük dosyalarla uğraşırken hızın çakılması sorununu çözüyor.

İlk defa duyduğum bir firma az araştırma yapıp onu alayım o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,886
Üyeler
201,061
Son üye
detaykablo

Geri