Bilinmeyenx
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
peşin fiyatına var mı hocamaldık bakalım hemde 4 taksitle nasıl performansı olacak
peşin fiyatına var mı hocamaldık bakalım hemde 4 taksitle nasıl performansı olacak
Almayın demiyorum ki ben, ben aldım. Kumtel de tercih edilebilir en azından marka diye dedim. Aynı sizin gibi gürültü vs sorun etmiyorum serin olsun az da olsa yeter
3D printer çalıştığı, air purifier çalıştığı zamanlarda uyuyan biriyim o yüzden sorun etmem sesi
Oha ciddimiYT de bir video görmüştüm donanım haber kanalıydı galiba aylık 500 TL fln ekliyor diyordu adam.
büyük ikilem. 20 gün sonra yaz bitiyor alsam mı ?30 dakikaya teslim olarak aldım ama hiç emin değilim. Sıcaklar bitti bitiyor. Kiracıyım, normal klima takamıyorum, ama bu evde ne kadar oturacağımı da kestiremiyorum.
aylık 2k elektrik yakar buÜrünün online stokları tükenmiş durumda. Ancak teslim almak istediğiniz mağazayı seçerek sipariş oluşturabilirsiniz.
Ürünün liste fiyatı 6.999 TL. Gizli sekmeden Koçtaş sitesine girip herhangi bir mobil klima ürün sayfasını açtıktan sonra 1-2 dakika beklerseniz, %10 indirim kodu tanımlanıyor. Bu kodu kullanarak ürünü 6.299 TL'ye satın alabilirsiniz.
Örnek olarak bir tane çalışan indirim kodu ekliyorum.
SGT10-72XB-Z322-657K
https://www.koctas.com.tr/mobil-klima-7000-btu-sogutma-promo/p/2000035635?shop=koctas
pesin fiyatına değildi ama 300 tl ekledi bişey değilpeşin fiyatına var mı hocam
antalya icin daha mevsim uzun umarım memnun kalırımbüyük ikilem. 20 gün sonra yaz bitiyor alsam mı ?![]()
24 Saat açık bırakırsan yakar tabiaylık 2k elektrik yakar bu
Hocam sağolun çok bekledim bana kod vermedi sizinkiyle satın aldım.alacak olan varsa kodumla ekstra %10 indirim alabilir ben almayacağım SGT10-62M3-Z3XX-553S