🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Ürün Kingfisher plc adına Çin'de üretilmiş. Bunlar aynı zamanda Koçtaşın ortağı(B&Q)

Ürünün tüketim bilgileri;
aa.webp

Ürünle ilgili youtube'de bir video çekilmiş;
Tıkla

Bu tarz klimalar çok ses yapıyor ve aşırı fazla elektrik tüketimi var diye biliyorum, almadan önce iyice ataştırın derim

30 dakikaya teslim olarak aldım ama hiç emin değilim. Sıcaklar bitti bitiyor. Kiracıyım, normal klima takamıyorum, ama bu evde ne kadar oturacağımı da kestiremiyorum.

30 dakikaya teslim olarak aldım ama hiç emin değilim. Sıcaklar bitti bitiyor. Kiracıyım, normal klima takamıyorum, ama bu evde ne kadar oturacağımı da kestiremiyorum.
büyük ikilem. 20 gün sonra yaz bitiyor alsam mı ? :)

Ürünün online stokları tükenmiş durumda. Ancak teslim almak istediğiniz mağazayı seçerek sipariş oluşturabilirsiniz.

Ürünün liste fiyatı 6.999 TL. Gizli sekmeden Koçtaş sitesine girip herhangi bir mobil klima ürün sayfasını açtıktan sonra 1-2 dakika beklerseniz, %10 indirim kodu tanımlanıyor. Bu kodu kullanarak ürünü 6.299 TL'ye satın alabilirsiniz.

Örnek olarak bir tane çalışan indirim kodu ekliyorum.
SGT10-72XB-Z322-657K

https://www.koctas.com.tr/mobil-klima-7000-btu-sogutma-promo/p/2000035635?shop=koctas
aylık 2k elektrik yakar bu

normal klima 300 lira mı yakıyor kliması olmayan adam için sıcaktan çok bunalan için ufak bi uğraşla vantilatörü 10'a katlayacak ürün. 6000 TL'ye mobil klima alıp boklanmamalı bence. Alanlar güle güle kullansın seneye 7'ye satabilirsiniz bile fiyatları hep zamlanıyor.

7000 btu split klima gibi soğutmayacak. Hemen hemen yarısı değerinde anca soğutur 10m2 odayı soğutmaz bile.
Sesi çok yüksek olacak. Hiç tahmin ettiğiniz gibi değil, muhabbet ederken bile sesinizi yükseltmek zorunda kalacaksınız. kutusunu atmayın iade hakkınızı kullanırsınız.

28m2 salonu 2 sene 12000btu mobil klima ile soğutmaya çalıştım sürekli çalışmasına rağmen hiç soğutmuyordu.

12000 btu split klima taktırdım bu sene, hem salonu soğutuyor hem de holü serinletiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri