Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

CharonIV

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2500000
Maksimum 25. Milyon lira olacak şekilde SUV yada SUV tarzı araç alıcam sıfır yada ikinci el farketmez özellikli ve dolu bir araç istiyorum. Kış memleketinde yaşıyorum kışın çok soğuk oluyor. Elektrikli şuan pek düşünmüyorum. Bagaj boyutu ve donanımın zengin olması önemli. Tucson, sportage, torres, 3008, gibi araçlara bakıyorum şuan karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Biz aynı ikilimde kaldık aralık ayında 2.250 ye cool paket sportage aldık en mantıklısı o geldi öneririm bir sorunuz olursa yardımcı olurum , hybridlere çok sıcak bakmadık zaten yanma haberlerini illa görmüşsünüzdür toyota hariç hiçbir firma yapamıyor , sportage cool şu an 2.600 olmuş biraz pahalı geldi vision paketin çok eksiği yok o değerlendirilebilir , tucsonun yeni kasası çıkacağından dolayı 4x4 dizel modeli 2.350 civarına veriliyor ona göz atabilirsiniz ama dizelinde de belli başlı sorunları var bilginiz olsun

Cupra Formentor al, çok daha yakışıklı bir araç fiyat bandındaki diğer araçlara göre. Biz de aynı bütçede T-Roc aldık yine değerlendirilebilir ama rakiplerine göre eksikleri var bence.

Tiguan, Sportage

Biz aynı ikilimde kaldık aralık ayında 2.250 ye cool paket sportage aldık en mantıklısı o geldi öneririm bir sorunuz olursa yardımcı olurum , hybridlere çok sıcak bakmadık zaten yanma haberlerini illa görmüşsünüzdür toyota hariç hiçbir firma yapamıyor , sportage cool şu an 2.600 olmuş biraz pahalı geldi vision paketin çok eksiği yok o değerlendirilebilir , tucsonun yeni kasası çıkacağından dolayı 4x4 dizel modeli 2.350 civarına veriliyor ona göz atabilirsiniz ama dizelinde de belli başlı sorunları var bilginiz olsun
Sportage ve tucson yakıtı çok diyorlar ınlarada aslımda soğuk bakıyorum alırsam ikince el alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok soğuk yerler için dizel önerilmiyor oyüzden bende dizelden uzak durmanı önereceğim :) https://www.sahibinden.com/ilan/vas...r-nokta-ic-ambians-zenon-far-1333116994/detay bu ilan hoşuma gitti aracın kroniği var mı araştırmak lazım
Dizel almam büyük ihtimal soğukta sıkıntı donuyor bildiğin burda. Attığın ilan gibi bakıyorum yakıtı biraz fazla diyorlar bunlarada bakalım

Maksimum 25. Milyon lira olacak şekilde SUV yada SUV tarzı araç alıcam sıfır yada ikinci el farketmez özellikli ve dolu bir araç istiyorum. Kış memleketinde yaşıyorum kışın çok soğuk oluyor. Elektrikli şuan pek düşünmüyorum. Bagaj boyutu ve donanımın zengin olması önemli. Tucson, sportage, torres, 3008, gibi araçlara bakıyorum şuan karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elektrikli düşünmüyorsun ama bu fiyata daha performanslisini bulamazsın hocam 435hp :)

Sportage ve tucson yakıtı çok diyorlar ınlarada aslımda soğuk bakıyorum alırsam ikince el alabilirim
ankara içi trafik 4000km ortalama 8.5 şu an bizde , uzun yolda 6.5 lara rahat düşüyor , yol uzamadıkça benzinli her araba iyi yakıyor dağlık yerse dizel bakılabilir hocam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
Cupra Formentor al, çok daha yakışıklı bir araç fiyat bandındaki diğer araçlara göre. Biz de aynı bütçede T-Roc aldık yine değerlendirilebilir ama rakiplerine göre eksikleri var bence.
Hocam içi biraz geniş bagajı büyük olsun istiyorum cupra gerçekten çok yakışıklı araç ama pek düşünmüyorum sağolun tavsiye için

Yeni Sportage özellikle de ızgaralar çok güzel duruyor be.
Arkadaşa 2.5'e araç bakıyoruz Tucson diye tutturdu.

Yeni Sportage özellikle de ızgaralar çok güzel duruyor be.
Arkadaşa 2.5'e araç bakıyoruz Tucson diye tutturdu.
Kaç yıldır aynı kasa olması soğutuyor baya , bizim çok hoşumuza gitmedimama benim çevrede de aynı muhabbet hep tucsona geliyor :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Geri