d0zza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 478
20k'lık fiyatına 30k ihtiyacı olan alabilir.
kampta yolda her yerde lazım.Evde çok birikti almamış olsam alırdım...
Macbook neden şarj etmesin? Type C değil mi macbookSamsung P4520X 20000 mAh Hızlı Powerbank
Bende bu cihaz varda watt olarak yarı yarıya düşüyor o yüzden karar veremedim birde macbookta şarj etmiyormuş ama güzel indirim hiç powerbanki olmayanlar için teşekkürler
ocakta ya bunu ya da juo 20kyı alıcaktım bunu satıcı 2 haftada göndermedi diye juo almştım20k'lık fiyatına 30k ihtiyacı olan alabilir.
Macbook neden şarj etmesin? Type C değil mi macbook
Yanlış bilgi ben 20w adaptör ile type c kısmından şarj ediyorum gayet de şarj ediyor. Yavaş ettiği doğru ama şarj cihazı olarak algılamaz kısmını anlamadım.MacBook Air modelleri şarj olabilmek için minimum 30W – 35W, MacBook Pro modelleri ise 65W – 140W arası bir güç beslemesine ihtiyaç duyar.Baseus'in Sunabildiği: Baseus FC51 maksimum 22.5W güç çıkışı sağlar. Sonuç: MacBook, Type-C portundan gelen 22.5W gücü görünce bunu bir "şarj cihazı" olarak algılamaz veya yetersiz bulduğu için şarjı tamamen reddeder. Cihaz kapalıyken bağlasan bile aşırı yavaş (damlama şarjı) yapar veya şarj simgesi çıksa da pil oranı artmaz.
İnternette böyle bir bilgi buldum bu yüzden
Yapay zeka hocam çokta şey yapmamak lazımYanlış bilgi ben 20w adaptör ile type c kısmından şarj ediyorum gayet de şarj ediyor. Yavaş ettiği doğru ama şarj cihazı olarak algılamaz kısmını anlamadım.
20k'lık fiyatına 30k ihtiyacı olan alabilir.