🔥İndirim Baseus Bipow 2 Pro – 30.000 Mah 22.5w 1.889,30 TL

30bin lik power kullanıyorum dehşet bişey tavsiye ederim.

Samsung P4520X 20000 mAh Hızlı Powerbank
Bende bu cihaz varda watt olarak yarı yarıya düşüyor o yüzden karar veremedim birde macbookta şarj etmiyormuş ama güzel indirim hiç powerbanki olmayanlar için teşekkürler

Samsung P4520X 20000 mAh Hızlı Powerbank
Bende bu cihaz varda watt olarak yarı yarıya düşüyor o yüzden karar veremedim birde macbookta şarj etmiyormuş ama güzel indirim hiç powerbanki olmayanlar için teşekkürler
Macbook neden şarj etmesin? Type C değil mi macbook

bu marka için konuşmuyorum ama ne zaman bi powerbank alsam yılda 5-6 kere kullanırım ve muhakkak istisnasız bi şekilde beni yarıyolda bırakıyor yoğun kullanmamama rağmen 5000 mah lik telefon 2 kere bile şarj edemeden ya pili bitiyor ya gidiyor şarj olmuyor türlü türlü sıkıntılar yaratıyo artık çekiniyom bunlardan almaya

MacBook Air modelleri şarj olabilmek için minimum 30W – 35W, MacBook Pro modelleri ise 65W – 140W arası bir güç beslemesine ihtiyaç duyar.Baseus'in Sunabildiği: Baseus FC51 maksimum 22.5W güç çıkışı sağlar. Sonuç: MacBook, Type-C portundan gelen 22.5W gücü görünce bunu bir "şarj cihazı" olarak algılamaz veya yetersiz bulduğu için şarjı tamamen reddeder. Cihaz kapalıyken bağlasan bile aşırı yavaş (damlama şarjı) yapar veya şarj simgesi çıksa da pil oranı artmaz.

İnternette böyle bir bilgi buldum bu yüzden
Macbook neden şarj etmesin? Type C değil mi macbook

MacBook Air modelleri şarj olabilmek için minimum 30W – 35W, MacBook Pro modelleri ise 65W – 140W arası bir güç beslemesine ihtiyaç duyar.Baseus'in Sunabildiği: Baseus FC51 maksimum 22.5W güç çıkışı sağlar. Sonuç: MacBook, Type-C portundan gelen 22.5W gücü görünce bunu bir "şarj cihazı" olarak algılamaz veya yetersiz bulduğu için şarjı tamamen reddeder. Cihaz kapalıyken bağlasan bile aşırı yavaş (damlama şarjı) yapar veya şarj simgesi çıksa da pil oranı artmaz.

İnternette böyle bir bilgi buldum bu yüzden
Yanlış bilgi ben 20w adaptör ile type c kısmından şarj ediyorum gayet de şarj ediyor. Yavaş ettiği doğru ama şarj cihazı olarak algılamaz kısmını anlamadım.

Yanlış bilgi ben 20w adaptör ile type c kısmından şarj ediyorum gayet de şarj ediyor. Yavaş ettiği doğru ama şarj cihazı olarak algılamaz kısmını anlamadım.
Yapay zeka hocam çokta şey yapmamak lazım :D Beni watt olarak tatmin etmediği için almayı tercih etmedim bendeki 45 wattlık cihazım yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,377
Üyeler
201,192
Son üye
egmnkrl

Geri