Çözüldü✓ 9800x3d Cinebench Sıcaklık

Gezchn

80+
Reaksiyon skoru
0
9800x3d işlemcim MSİ MPG CORELİQUİD P13 360mm sıvı soğutma ile Cinebench R23 te maksimum 94 derece görüyor normal midir Youtube da Donanım Arşivinin videosunda msi ın mag coreliquid E360 360mm sıvı soğutması ile maks 86 derece görüyor hemde benim işlemcim maks 145w görürken orada 155w görmüş hem daha fazla güç çekmiş hem daha soğuk problem ne olabilir

Oyun oynarken kaç oluyor

Hava sıcaklıkları farklı olabilir sonuçta gayet normal gibi. PBO ayarı yapılı değilse yapabilirsin

Çok normal. Şu an hava sıcaklıkları ,resmen ateş püskürüyor. Fanlar sıcak hava üflüyor.radyatörde ,sıvı soğuyamıyor..94 derece ,iyi bile.
teşekkürler hocam valla kaç gündür test üstüne test yapıyorum macunu mu fazla vida mı gevşek diye

teşekkürler hocam valla kaç gündür test üstüne test yapıyorum macunu mu fazla vida mı gevşek diye
Rice ederim.Hiç kafanıza takmayın. Dediğim gibi radyatör fanları ,radyatöre kasanın içindeki alev topu gibi sıcak havayı üflüyor . Tabi haliyle,işlemciden ısınmış olarak gelen sıvıda ,,radytörde tam soğuyamadan ,tekrar işlemciye dönüyor.

Kışın bu değerleri görmezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,956
Üyeler
201,364
Son üye
ysoguz
Geri