Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,754
Şu andaki sıcaklıklar normal değil galiba tam anlayamadım hangilerini baz almam gerekiyor.
7800x3D - Liqmaxflo 360
Çok knk ben bemchmarkta i5 11400f ilr stok soğutucu 3 yıllık mscunşa macunu bilmiom 75 gördüm %100 deAlıntıyı görüntüle
Şu andaki sıcaklıklar normal değil galiba tam anlayamadım hangilerini baz almam gerekiyor.
7800x3D - Liqmaxflo 360
Farkettimde sorun ne onu çözemedim şu andaÇok knk ben bemchmarkta i5 11400f ilr stok soğutucu 3 yıllık mscunşa macunu bilmiom 75 gördüm %100 de
Abartma istersen 35 40 derece boşta olması için AIO nun fan hızlarının en az %30 40 larda olması lazımAIO'nun üstündeki jelatin kalmış olabilir mi? Çok fazla. O AIO ile o işlemci boşta 35-40 arası olmalıydı.
Yok kalmadığına eminim. Jelatin değil kapak vardı zaten.AIO'nun üstündeki jelatin kalmış olabilir mi? Çok fazla. O AIO ile o işlemci boşta 35-40 arası olmalıydı.
Sorunda yok jelatini unuttun yada macunumu sürmedin yada içindeki macunu sürdün büyğk ihtinallrAlıntıyı görüntüle
Fan dizilimim bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Farkettimde sorun ne onu çözemedim şu anda
Jelatini çıkarıdmda içindeki macun 20+ derece etki edemez zaten astronomik bi seviyeSorunda yok jelatini unuttun yada macunumu sürmedin yada içindeki macunu sürdün büyğk ihtinallr
Benim kasada 2 fan 1 tane de egzoz vardır
Eder hocam r5 3600x stok soğutu güzel bi mscunla x sıcaklıktaPompa çalışmıyor olabilir mi? Yanlış montaj mı yaptım farketmeden diye düşünüyorum.
Hangi kablo nereye bağlanmalı söylerseniz bi kontrol edeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Jelatini çıkarıdmda içindeki macun 20+ derece etki edemez zaten astronomik bi seviye
Dostum birebir aynı işlemciyi kullandım. 38 derece boşta sıcaklığım vardı 240MM AIO ile. Yükte de 63 üstünü görmedim. Neyi abartayım. AIO'lardan fanların devri değil, pompanın devri önemlidir. Fanların devri sadece yükte fark eder.Abartma istersen 35 40 derece boşta olması için AIO nun fan hızlarının en az %30 40 larda olması lazım
İşlem yokken fanlar devreye girmezse sıcaklıklar artar
Bios dan yapay zekadan yardım alarak fan hızlarını ayarlayabilir
Bende de aynı işlemci var 360mm aio var ben boşta 35 derece biosta bile görmedimDostum birebir aynı işlemciyi kullandım. 38 derece boşta sıcaklığım vardı 240MM AIO ile. Yükte de 63 üstünü görmedim. Neyi abartayım. AIO'lardan fanların devri değil, pompanın devri önemlidir. Fanların devri sadece yükte fark eder.
Yapmayın etmeyin ya.
Dostum birebir aynı işlemciyi kullandım. 38 derece boşta sıcaklığım vardı 240MM AIO ile. Yükte de 63 üstünü görmedim. Neyi abartayım. AIO'lardan fanların devri değil, pompanın devri önemlidir. Fanların devri sadece yükte fark eder.
Yapmayın etmeyin ya.
Sizce sorun ne olabilir?Bende de aynı işlemci var 360mm aio var ben boşta 35 derece biosta bile görmedim
Agresif fan kullanıyorsunuz demek ki